pátek 12. září 2014

Vánoční razítka 2014

Konečně jsem se dostala k vánočním razítkům. Vím, spoustě z vás to přijde stejně brzo, ale loni už byly touhle dobou 3 týdny v prodeji. Letos jsem si ale nějak nechtěla připustit, ze už je po létě. Užila jsem si ho. ;-) A myslet na Vánoce se mi opravdu nechtělo. A všimla jsem si, že Kaufland to měl jako já. Loni jsem v srpnu představila vánoční razítka a ten samy den se objevily v Kauflandu čokoládové figurky Mikulášů. Dnes jsem je tam taky zaregistrovala poprvé ;-) Každopádně.....tramtadadaaaá tady jsou...


Doufám, ze jsem se vám trefila do vkusu. Určitě vás ale potěšim tím, že se mi podařilo zvýšit reliéf a zvýraznit hrany razítek. 


A kdo by nenašel svůj šálek kávy, nebo mu něco chybí, napište mi, připravuji další várku. Dnes jsem si razítka nastrihala a i vyzkoušela.

 

Tohle razítko se stalo s textem gratulace velmi oblíbené, takže jsem ho přepracovala i na vánoční použití.  Na výrobu praní jsem použila vodovky, reliéfni pastu s šablonou, glitrový sprej zimní sady, chipboard a razítko.

Na dalším přání jsem místo vodovek využila voskové pastelky od aladine. Je to rychlejší i čistší způsob než s vodovkami. Ale mě to pátlání baví nějak víc ;-)


Takže zase vodovky a červena barva ;-)





Do vnitřku jsem natiskla další nove razítko. Vlastně 3. Ty cesminy jsou součásti jiných dvou razítek ;-)


A ještě zelená



Na tu jsem kromě vodovek opět využila šablonu a razítko jsem obtáhla voskovkami, které jsem štětcem rozmyla. Dovnitř praní jsem opět otiskla razítko.


Těm, kteří už žijí Vánocemi jsem snad udělala radost, ale já se ještě vracím k letu. Příští týden nás čeká babí. A já mám v plánu ještě jeden výlet. ;-)

Krásný den všem 






4 komentáře: