úterý 30. září 2014

PL-dovolená Turecko-1

Nevím, jestli už to není nudné, když se ze všech blogů na vás valí Project Life. Přijde mi to všechno skoro stejné, ale já se vždy ráda na nové stránky dívám a hledám tam nějakou inspiraci. Teď se mi hodně líbí různé výseky jako rámečky.
Já jsem opět začala dělat svůj PL jako dovolenou. Je to až neuvěřitelné, že jsme se vrátili z dovolené před dvěma měsíci a já už mám skoro půlku dovolené hotovou. To mě na tom dost baví :). Jde to prostě hodně rychle. Také zpracuji plno fotek a mám tam i popisky, protože za pár let si na různé zážitky už  nevzpomenu.
Použila jsem svou nově koupenou sadu kartiček We R Memory, k tomu jsem použila cestovní HURÁ SADU od Kety, vybrala jsem jednobarevné papíry tak, aby ladily. Prohrabala jsem svoje poklady a našla ozdoby, které budu používat a nezbytné chipboards, které jsem dostala od Kety jako dárek, přímo na tureckou dovolenou. :)
Používám nová letní a cestovní razítka KETA, samozřejmě také ta starší.
Zítra nám přijdou měnit kotel, takže budu muset uklidit všechny svoje poklady na půdě a budu mít chvilku skluz :(.


Na letišti a na snídani





Pár fotek z letadla, miluji ty spící :)




Krásný den
ÁJA

2 komentáře:

  1. :-D ty spící jsou úžasný!!! Ty jsi tak pečlivá. Hned po dovolené začneš... Já jsem dnes zjistila, že už mám jen ze 4 dnů v Londýně fotky na 4 různých místech... Nutíš mě k zamyšlení ;-D Moc se mi líbí fotka kufru!

    OdpovědětVymazat