pátek 27. června 2014

HURÁ SADA- cestovní, smash do Turecka


Na stole mi ležela nová cestovní HURÁ SADA a já jsem zrovna potřebovala udělat smash na naší letní dovolenou do Turecka.  Protože jedeme k moři, byl pro mě deník moc veliký. U moře toho moc nepopíšu. Rozhodla jsem se pro menší formát. Papíry se mi líbily, tak jsem jich pár vytrhla a zmenšila pro svou potřebu. Mezi hnědé papíry jsem použila papíry ze sady. Nalepila jsem různě samolepky a nová razítka KETA. Na deníku z cestovní sady se mi líbilo použití gumičky, tak jsem jí vlepila na zadní stranu mezi desky a papír.






Takhle vypadají stránky v deníku.




Na poslední stranu jsem si nalepila bílý papír, kam si píšu, kolik nás to vše stálo. Je pravda, že to ale potom raději nesčítám :).
Udělala jsem si takovou malou kapsičku na malé drobnosti. Líbilo se mi, jak měla Keta udělaná razítka a připravená na nalepení. Já jsem si natiskla pouze dny a datumovku, abych se pak v deníku dobře orientovala. Vozím malé lepidlo z DM, tak si pak tyto malé cedulky přilepím podle potřeby. Mám tam také jednu velkou kapsu na různé ,,bebechy,,.
Chybělo mi písmenko N, tak jsem si ho sama napsala bílou gelovkou.







Teď už jen zabalit a vyrazit. Moc se těším
Krásný den
ÁJA

2 komentáře:

  1. Ájo, máš to jako vždy moc pěkné. Závidím dovolenou u moře, my se k němu opět letos nedostaneme, jsou u nás doma velké změny, tak není čas.

    OdpovědětVymazat
  2. no to je vychytaný!!! moc se mi to líbí!!! a hlavně to, jak ty i připravenou věc ve vteřině překopeš ;-)

    OdpovědětVymazat