neděle 15. června 2014

Nové chipboard nápisy, kartičky a cestovní sada


Tenhle měsíc jsem pro vás připravila další várku chipboardových nápisů.



Opět z šedého kartonu 1,5 mm vysokého. 

Novou sadu kartiček v prodeji jste jistě již zaregistrovaly ;-)


V balíčku najdete všechny tyhle kartičky


Po velkém úspěchu jsme také s HURAPAPIREM výjimečně připravili dalších 50 ks cestovní sady. A co jsem z ní vytvořila já? Cestovní deník z našich Velikonoc v Budapešti.


Deník je větší než ten, který si pravidelně připravuji na cesty já a obsahuje přírodní papíry. Další změnou pro mě bylo to, že je deník už svázaný. Já jezdím vždy jen s dvěma kroužky a vážu až doma, abych mohla průběžně doplnovat letáčky. Takže tohle pro mě byla změna. Ale zpětně můžu říct, že velice příjemná. Formát se mi šikoval. Přírodní papíry se mi také líbily, ale přišlo mi, že k papírům ze sady by se víc hodilo psát na bílé...Takže jsem to vyřešila tak, že jsem si na přírodní lepila bílé. Ale to až v Maďarsku. ;-) Tentokrát jsem se totiž fakt na psaní na cestě připravila :-D Dopředu jsem si natiskla na papíry ladící k sadě nápisy razítky. Ty nápisy vystříhala a podlepila oboustrankou. Takže jsem s sebou už nemusela tahat téměř žádná razítka.






V bloku je opravdu hodně listů, takže ani pevné svázání mi nevadilo. Prostě jsem jen stránku ustříhla a na proužek, který v bloku zůstal jsem leták nalepila tak, aby byl z obou stran přístupný. I tak mi ještě spousta listů zbyla. Ty jsem doma opatrně vyndala a stačí jen udělat desky a mám další deník na příště ;-)









Zápisky jsem nepsala průběžně přes den, protože naše výlety mají vždy nabitý program a není čas. Ale každý večer před spaním jsem stihla celý den dopsat.


A ještě spousta štítků mi zůstala, takže na dovolenou jen dotisknu další ;-)
Už se na ni těším. ;-)
Krásný den

3 komentáře:

  1. Kartičky a cestovní sadu mám objednanou, už se na ně moc těším. Deníček máš skvělý!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Luxusní, sada se vám moc povedla. Adéla

    OdpovědětVymazat