čtvrtek 13. června 2013

Letní HURÁ sada

Po obrovském úspěchu naší první HURÁ SADY se nám druhá, letní, připravovala mnohem snáze. Razítka jsem připravila už s první a třetí ;-) sadou dohromady. Akorát jsme jich museli jednou tolik přidělat.


Na papírech FP jsme se také poměrně rychle s Aktijkou shodly. I šnůrka byla jasná volba. A co dál? Protože je teď k dostání spousta krásných washi pásek, prošly jsme celou nabídku a vybraly tu nejkrásnější :-D...no rozhodně nejuniverzálnější a ladící...s trendy šipkami.

Takže to byl základ balíčku. Kulaté samolepky měly v minulé sadě velký úspěch. Proto jsem ve stejném duchu připravila letní. Snažila jsem se, aby byly zastoupeny všechny letní aktivity ;-) Samolepky písmenek jsem přizpůsobila barvě papírů. A samolepky s textíky jsem rozšířila, takže spojením písmenek a nápisů vyšla jedna celá A4. Novinkou v sadě jsou barevné kartičky. Je jich celá A4 na kartonu o gramáži 300gr.



V balíčku najdete také celou řadu výseků, bloček s čtverečkovanými papíry o 50 listech vel. 10,5x9,3 cm a chipboards.Tentokrát jsem zkusila netradiční a hodně na vyřezávání náročný nadpis prázdniny. Snad se Vám šikne. Jak vidíte podle modrého papíru je doost velký ;-)


Přeju co nejvíc letních zážitků, ať je co scrapovat ;-)



7 komentářů:

  1. Tak to je parádní sada, líbí se mi všechno, barvy papírů, razítka, chipboards, kartičky, samolepky...super!!!!!! Jsem ráda, že jsem si jednu stihla na poslední chvíli zamluvit! Už s těším!

    OdpovědětVymazat
  2. A až vše uvidíte naživo... je opravdu parádní. Už se moc těším, až ji použiji. Chystám si ji na řeckou dovolenou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je holky bomba....moc se mi líbí..taky všechno!
    Už se těším až bude doma.
    Jen tak dál, jste holky šikovné! Díky!

    OdpovědětVymazat
  4. krásný obsah...to se bude tvořit samo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná! Škoda, že jsem i prošvihla.

    OdpovědětVymazat
  6. Jste holky šikovný! Úžasná sada :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné a veselé barvy, vše úžasně vyladěné. Moc se zase těším na noční tvoření :)

    OdpovědětVymazat