čtvrtek 20. června 2013

Podzimní Paříž


Minulý rok v září jsme se vydali celá rodina na týden do Paříže. Nemám ráda, když mi někdo organizuje dovolenou, takže vše jsem si zařídila sama. Letenky jsem objednala v předstihu za super cenu-zpáteční pro celou rodinu za 6.500,-Kč. K tomu jsem musela připlatit ještě dvě zavazadla. Ubytování jsem sehnala přes Gabretu. Byl to nádherný byt na Montmartru za 12.500,-Kč na týden pro všechny. Na metro kousek, do marketu, do pékárny. Také jednání s majitelkou bylo v pohodě, protože je to češka. Klíče jsme si vyzvedli v Praze a pak jen v obálce poslali zpět.
Vše jsme měli do detailů naplánované. Den po dni.
Stihli jsme vše, co jsme chtěli. Jen při příletu a odletu nás čekalo nemilé překvapení. Protože byly letenky tak levné, tak jsme přiletěli až kolem 23 hod. Bohužel byl nějaký problém a nejezdil rychlovlak RER z letiště. Museli jsme na autobus a stalo se to, že nám pak už po půlnoci nejezdilo metro. Poslední kus cesty na byt jsme museli šlapat pěšky. Nechtěli nás vzít ani žádný taxiky, že prý to dojdeme, že je to kousek. Nakonec jsme na byt dorazili kolem 2 hod :). Děti byly úžasný, byl to pro ně super zážitek.
Album dělám  ze sady kartonových papírů Kraftstax 20x20cm. Vybrala jsem ještě pár malých sad papírů, jedna je pařížská. Mám hodně fotek, ale bojím se, že album bude zase tlusťoch, takže se snažím narvat co nejvíce fotek na stránku.
Použila jsem razítka KETA a chipboards.


Na letišti v Praze:




Fotka z letadla, pohled do dvora z našeho bytu, ráno snídaně a děti v pelíškách:



Krásný den
ÁJA

1 komentář:

  1. Další super stránky! nejvíc mě překvapil kufr. vůbec mi nedošlo, že je to chipboard. skvěle jsi ho ozdobila ;-)

    OdpovědětVymazat