pátek 3. května 2013

Pár stránek do projektu 2013

V poslední době mám scrapbookový útlum, nebo že by jarní únava? A ještě ke všemu, co jsem se vrátila ze srazu nabitá energií a chutí scrapovat, sedl na mne hnusný bacil a bojuji s ním ještě dnes. Tak jenom pár stránek do projektu, který zatím dělám celkem poctivě, dokonce jsem si koupila u Aktijky další album Simple Stories s haldou kapes a začala jsem dělat loňský rok, ale o tom až příště.

Do projektu používám i fotky, které bych normálně nescrapovala, ale chci zachytit všechno co se děje, takže jedna stránka je o zimě, která byla letos tak dlouhá, další o Kátiných vlasech, které si obarvila na červeno (momentálně je má už zase jiné, pro změnu černo-hnědé, jsem zvědavá, jestli se vrátí ještě někdy ke své krásné přírodní špinavě blond barvě) a poslední klasika - společná rodinná fotka z Velikonoc. Všichni v rodině si už zvykli, že kdykoliv se sejdeme ve větším množství tak musím udělat společné foto, už se ani nikdo nebrání, pěkně jsem si je vychovala. :-)




Všechny stránky jsou 16 x 21 cm. Už si neumím projektové představit bez razítek Keta a na stránce o vlasech jsem použila i chipboard - šipka od Kety.

Přeji krásný jarní den...bez bacilů!
isobelka

3 komentáře:

  1. Naprosto nádherný stránky :), bezva barevně vyladěný.

    OdpovědětVymazat
  2. ta zimní má úžasnou atmosféru!!! a u kačky...tak si říkám, že liduška je vlastně hrozně hodná holčička, když vidím to, co má kačka na hlavě...ne že by jí to neslušelo, ale jsem asi příliš konzervativní ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem také asi příliš konzervativní, ale už byla u kadeřnice, která jí to obarvila na normální černo-hnědou barvu. I z ucha si Kačka vyndala roztahovák, tak jsem celkem spokojená. :-)Naštěstí piercing a tetování ji míjí.

    OdpovědětVymazat