středa 1. května 2013

HURÁ SADY



Kity, kity,…pořád dokola se mi objevují v mailu dotazy na KITY. Jestli taky neplánuji nějaké a že by se vám líbilo spojení chipboards se stejně zaměřenými razítky,… A já pořád odpovídala časem, uvidíme,… Ne z toho důvodu, že jsem to odkládala, ale nebyla jsem přesvědčena, že jako scrapařka bych to využila. Já si vždy sama ráda vyberu, co vlastně potřebuju. Co se mi hodí. Nechci, aby mi někdo něco vybral a já jsem to pak násilně cpala na stránky, protože to bylo drahé a je škoda to nepoužít. Jsem asi moc racionální  člověk. ;-)

Ale přemýšlela jsem nad tím a diskutovala s Aktijkou. Ta dokonce pro naší dokonalou představu objednala KIT od Calica. Ten nejdražší. Mě tedy trochu překvapil. Čekala jsem víc.. Mnohem víc… A na základě toho všeho jsem se rozhodla, že i Češky, které holdují kitům, si zaslouží mít možnost si takový objednat. Proč jen Američanky, Francouzsky, Polky,…mají mít k dispozici KIT v jejich jazyce? To byl pro mě ten pravý impuls nad tím přemýšlet. Postupně jsem procházela každičký produkt v sadě Calica a přemýšlela nad tím, co mi v sadě chybí a co naopak nikdy nevyužiji. Probíraly jsme to po skypu s Aktijkou a došly k závěru, že společnými silami české sady připravíme. ;-)

Na kitu Calica mi vadilo, že to bylo takový „každý pes, jiná ves“. Hlavně u papírů. Představovala bych si, že si koupím sadu a díky ní udělám perfektně tématicky a barevně sladěnou stránku, album, přání,… Nebudu muset k tomuhle papíru hledat ladící nebo výstižnou ozdobu v tomto duchu. Takže jsme nejprve vybíraly papíry a doplňky k nim. Vyhrála to sada PARKBENCH od Fancy Pants. Svěží jarní… se spoustou žlutých papírů, kterých je jak šafránu ;-) A už tu bylo téma sady: „Hurá, je tu jaro, jedeme na výlet“


K tomu jsme přidaly malou sadu Brag Pag, která je rozdělena po čtyřech ks do každého balíčku.

To byl základ. Pak jsem začaly plánovat co dál. To, že v sadě budou má razítka, byla jasná volba ;-) Ale kolik, jak velká,… ? Představu jsem měla, ale nechtěla jsem zatížit cenou razítka sadu tak, aby byla cenově nedostupná. Ale přišla jsem na způsob, jak do sady dát velké razítko za cenu malého ;-) Prostě jsme připravili několik projektů ;-) dohromady a vyrobili ve větším nákladu. Takže v prvním HURÁ sadě najdete aršík razítek velikosti 11x5,5cm. Jak si ho rozstříháte, je na vás… ;-)




a takhle už vypadají otištěné po rozstříhání ...


Chipboards jsem připravila do kitu 7 ks.
  • Visačku (14 cm na délku) s nadpisem výlet (9,8 cm na délku), kde je možné využít jak pozitiv, tak negativ písma
  • Ptačí budku (4 cm na výšku)
  • Kytičku větší (4 cm) a 2 menší (2,5 cm)
  • Větvičku (13,5 cm dlouhou)
Další, co mě do sady napadlo, byly samolepky. Protože naše tiskárna je ofsetová, založená na velkém množství výtisků jednoho druhu, nepřipadalo v úvahu vytisknout je u nás. Cena by byla příliš vysoká. Ovšem  Aktijky manžel spoluvlastní tiskárnu specializovanou na malonákladový tisk ;-)  Takže jsem připravila ve stejném barevném duchu k papírům samolepky písmenek, štítky s nápisy a kolečka. Vše s českou diakritikou a nápisy!


Sadu jsme doplnily úžasnými chipboard kolečky CANDI, šedou bavlněnou šňůrkou a výřezy z big shotu.

Tak to je naše první HURÁ SADA Tvoř s námi



Vedle HURÁ SADY Tvoř s námi ještě Aktijka přichází s dalšími dvěma  Slep si a Vyzkoušej si  ve kterých také najdete gumová razítka KETA. Všechna razítka, samolepky, chipboard si můžete v tomto provedení koupit výhradně jako součást sady nebo případně získat jako cenu v soutěži či jako dárek. Jsou samostatně neprodejná! Jedná se o omezenou sérií.

Doufám, že se nám podařilo přijít s něčím novým, nápaditým a pro vás 100%ně využitelným. To byl náš záměr!  A pokud vám tam něco chybí, napište… Třeba se to objeví v sadě příští ;-)

12 komentářů:

  1. Holky, jste úžasný!!!!!! Jediný, co mě brzdilo v koupi kitů byly anglické nápisy atd. Přeju hodně spokojených zákaznic :o))))

    OdpovědětVymazat
  2. No já tu češtinu právě moc potřebuji :-) ... s angličtinou bojuji, moc neumím a tak ji na stránkách nerada používám. Těším se, jak bude chvilka na tvoření.

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda! Samolepky s českými nápisy a k tomu i česká razítka - to bude dokonalé. Skvěle jste to sladily!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je paráda, skvěle jste to holky vymyslely!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Je to naprosto úžasné, ty barvy a ten materiál v češtině. Moc ráda používám samolepky. Bezva práce. Už se těším na tvoření :).

    OdpovědětVymazat
  6. Bomba! Moc se těším! Jste holky moc šikovné!
    Kamča

    OdpovědětVymazat
  7. To je teda skvělé :). Kity taky pořád okukuju a to, co jste vymysleli vy je fakt super. Strašně se mi líbí ty nálepky. Neplánujete prodávat nálepky i volně? Hodně je používám a takové krásné s českými nápisy (nemusí jít zorvna o tyto z kitu) bych jistě brala všemi deseti. Jediné, co bych v této sadě neužila jsou ty papíry, ten ošumtělý styl mě nikdy neosolvil. Ale nálepky, abeceda, razítka, chipboards, výseky... všechno skvělé!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle je to, co Tě poslední dobou zaměstnávalo! :) Gratuluju k povedené sadě/kolekci. Je za tím vidět hodně přemýšlení a práce. Jsem si jistá, že český scrapnárod to ocení!

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé, báječné, dokonalé !!!
    Už se nemůžu dočkat, až přijde - první český kit !!!
    Díky !!!

    OdpovědětVymazat
  10. Díky, díky...! Jsem ráda, že jsme se trefily do vašich potřeb! Takový zájem jsme opravdu nečekaly. Připravily jsme 25 sad a po 24 hodinách prodeje zbývá posledních 6 neprodaných kusů! ;-) Sady přidělávat nebudeme. Příští sadu Tvoř s námi, která vyjde v červnu si můžete u Aktijky předobjednat ;-)
    Samolepky neplánujeme vyrábět. Myslím, že taková kolečka si můžete sami vyrobit pomocí razítek ;-) V sadě plní svou funkci a dotváří celou atmosféru. To už bychom my scrapařky moc zlenivěly, kdybychom jen lepily samolepky ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělý nápad. Český jazyk v kitu. To se budou tvořit stránky samy :-) Gratuluju.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak sady jsou VYPRODÁNY! ;-) Všem děkuji za podporu! Mám radost, že jsme se trefily do vašich potřeb. Doufám, že stejně úspěšná budou i razítka, která se vyrábějí. Dnes večer vám představím první polovinu.

    OdpovědětVymazat