neděle 5. května 2013

JARNÍ KIT-minialbum

V pátek, když jsem přišla z práce, tak jsem měla ve schránce lístek na poštu. Doufala jsem, že to bude od Aktijky a také bylo. Ještě před 18 hod jsem si balíček vyzvedla a začala se radovat z mého prvního kitu. Občas používám malé sady papírů jako základ stránek, takže je vše hezky sladěné, ale jinak nemám potřebu, mít to takhle nakombinované. Nemám problém vybrat věci k sobě, i když se to zdánlivě nehodí. Jsem zvyklá pracovat rychle, první papír, co mi padne do ruky a hodí se, tak ho použiju.
Pracovat pouze s kitem byla pro mě výzva. Opravdu jsem chtěla vyzkoušet, zda se mi podaří vyrobit minialbum pouze z tohoto materiálu. Musím řici, že to bylo pro mě hodně těžké, chtěla jsem neustále něco přidávat, ale nakonec se mi to myslím podařilo. Opravdu je vše pouze z Hurá sady, jen jeden červený papír a pár razítek KETA a chipboards jsem si přidala. Zbyly mi ještě dva celé papíry a také několik papírů o rozměrech 6x6. Také mi zbyly samolepky, písmenka, papírová kolečka a provázek. Razítka budu mít napořád.
Vyrobila jsem si minialbum z výletu v Ostré u Lysé nad Labem-Botanicus.
V pátek jsem šla spát kolem 1 hod  a v sobotu ve 2 hod :)
Vše jsem svázala Zutterem a v neděli ještě dodělala přední stranu.
























Krásný zbytek neděle
ÁJA

6 komentářů:

  1. Je to překrásný!!!!! Titulka je dokonalá! A tolik různých nápadů....Třeba nechat písmenka v celku v pruhu.. Prostě nemám slov. Moc se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní album. Já jsem si sadu nekoupila, ale teď když to vidím, tak si říkám, že jsem asi měla...no, kdo zaváhá..... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je bomba, máš to skvěle vyladěný.... Souhlasím s Isou.... já zaváhala....

    OdpovědětVymazat
  4. Nechápu, jak jsi mohla tak rychle udělat tak velké album... a hlavně, že je tak super! Moc se mi líbí! Tohle by byla moje roční práce :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tobě by mohli dát ty nejobyčejnější papíry, se kterými by si nikdo nevěděl rady a ty bys stejně vytvořila skvost ;-). Moc se mi tvůj albůmek líbí. Sada je pěkná a výborně ti sedla.

    OdpovědětVymazat
  6. Neuvěřitelné !!!!
    Bomba !!!!
    Super !!!

    OdpovědětVymazat