sobota 23. února 2013

Zabaleno

Ráda balím dárky. Přijde mi to osobní. Doma sice nechápou, že můžu strávit i hodiny balením několika kusů, když to dotyčný stejně roztrhá, ale neodradí mě to... Je to relax a radost. ;-)

Tyhle balíčky byly pro neteř.


Pro maminku k svátku...


Na visačku jsem použila papír, který jsme čajovali v Liberci. I ten reliéf je odtud. Bylo to šablonou na big shot a válečkem na těsto.



Fialové dárečky byly restíkové. Dávala jsem ke dceři kamarádky k Vánocům a předchozímu svátku. Tak jsem je alespon sladila ;-)


A kafe byla pozornost tetě, která si zaslouží dodat energii a dobít baterky. Takže jsem připravila takovou visačku, kterou jsem na balíček nalepila. Obal kafe se mi líbil. Jen ten obdélník mi neladil, tak jsem si udělala svůj ;-)


A poslední jsou dárečky pro kamarádku k narozeninám. Taky jsem využila původního obalu a jen potištěná místa zabalila.


Dnes má narozeniny Liduška, tak jsem celý včerejší večer balila. A moooooc jsem si to užila. Je tam tolik razítek ;-) Zítra ukážu.

Krásnou sobotu

5 komentářů:

  1. Krásně zabaleno...já mám pro obaly slabost a už se mi stalo, že jsem některý výrobek koupila jen kvůli tomu.
    A vede u mne kafíčko a šedorůžové balení - povedený design.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná práce!!!!!!!!!!!!! Mne se líbí všechno, ale nejvíc to první, jarní provedení, moc se mi líbí kombinace s přírodním papírem...sama jsem zkoušela něco málo před Vánoci.

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu parádní, na tom se nejvíc projeví nápaditost. Zalíbila se mi červená čajová visačka a šedorůžové balení s něžnými puntíky... taky uvažuji o závorkách.

    OdpovědětVymazat
  4. Vyřádila ses! Je vidět, že si to užíváš a všichni obdarovaní to jistě poznali. :)
    Mým favoritem je poslední dvojice, ačkoliv růžová není má oblíbená barva (nevím si s ní rady). Dohromady s šedou ale vypadá jemně a elegantně.

    OdpovědětVymazat
  5. Je to opravdu moc pěkné, já bych to snad ani nerozbalila :). Jo a taky bych si schovala půlku věcí na další použití.

    OdpovědětVymazat