čtvrtek 28. února 2013

Project Life-1

Našla jsem si novou zábavu. Všechny alba jdou stranou a já teď každý večer, až do pozdních nočních hodin, sedím na půdě v pracovně a stále tvořím. Na blogu u Gabrety jsem objevila novou záležitost -a to je Project Life. Taky se mi nechce investovat do drahých a k tomu přímo uzpůsobených alb, folií a kartiček. Je to sice velice pěkné, určitě si některé ty kartičky pořídím, ale zatím využívám hojnosti zbytků všeho druhu.
Folie jsem koupila v papírnictví. Nechala jsem si je objednat a přesto to není ono. Mají uprostřed pruh, který se nevyužije. Rok 2012 dodělám takto a už mám objednané ty správné folie.
Nemohla jsem počkat a tak jsem začala dělat kartičky z fotek, které jsem měla doma. Musím si ještě nechat vyvolat zbytek ostatních akcí v tomto roce a pak vše jen posunu a mohu doplnit podle data. Je to velice praktické.
Používám fotky, které mi zbyly po dodělání alba nebo se mi do alba jednoduše nehodily. Někdy udělám jen dvě kartičky a někdy celou stranu. Podle významu akce a množství materiálu-jako jsou vstupenky, pohledy, mapy.
Samozřejmě se neobejdu bez razítek KETA a chipboards.







Krásné tvoření
Ája

4 komentáře:

  1. Holky, ty vaše projekty musíte vzít s sebou na sraz, jsem zvědavá, protože já dělám něco trošku jiného, ale také s sebou beru. Ájo, moc se ti to povedlo!!!!!! Do toho proužku uprostřed se dá zastrčit papír???? Jestli jo, tak by to šlo využít, třeba na nějaký nápis, datum apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to vezmu, jen je to ve fázi rozpracovanosti.
      Do toho proužku bohužel nic nejde :(.

      Vymazat
  2. Vítám tě mezi "nakažené", je to super, viď ? :-) Taky mě to strašně baví a naplňuje, nějak jsem v tom našla smysl toho všeho nalepování :-)) Předvedu též, jen to musím zpracovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to dokonalý! Líbí se mi provedení a hlavně smysl, ten odkaz toho všeho...

    OdpovědětVymazat