čtvrtek 14. února 2013

Nová razítka

Dnes se začala vyrábět první razítka. Samozřejmě, že jsem musela vyzkoušet jako první. ;-)


Tentokrát jsem připravila hned dvě série najednou. Zimní a deníkovou.


Je jich poměrně hodně. Celá A4. No a jelikož já si domů vždy odnáším celou plachtu, bylo to hodně vystřihování. Nejprve jsem si opět celou gumu potřela stazonem a přiložila cling. Vyhladila a sloupla.


Takhle vypadal otisk. Cling si pak stříhám a lepím na to gumu. Mám pak otisk odpovídající razítku. Je s tím práce a piplačka. Ale já si to užívám, protože už je to konečná fáze a jakmile to jednou je nalepené...není už s tím žádná práce. Isobelka, ta si to takhle otře, nalepí celé na cling a pak až stříhá gumu i cling najednou. Ušetří celé jedno stříhání. A u těch velkoplošných s dny, bublinami a horami, to doporučuji... Každopádně každé razítko, každou gumu si odstíhněte až k textu. Nebudete mít velké okraje, které mohou ošpinit papír.


Velkoplošné razítko s dny je hodně plné. Mezery jsem nechala jen na stříhnutí nůžkami. Vzhledem k tomu, že jsou nápisy rovnoběžné, není stříhání vůbec obtížné. Snažila jsem se tam toho nacpat co nejvíc, takže po rozstříhání získáte přes 20 dost velkých nápisů.


Stejně tak komiksové bubliny s nápisy jsou obtížnější na rozstříhání. Dala jsem tam toho opravdu hodně. Ale ani jeden nápis jsem nepřestříhla, tak vy to dáte také ;-) Bubliny mají hluboký reliéf, ale cling pěna pruží, takže když se do otisku opřete, otiskne se vám střed, takže bud dávat bacha při otírání razítkové barvy, nebo vnitřek vystříhat...


A tohle už jsou všechna nalepená, připravená na použití.


Razítka jsem hned šla zkoušet do deníku z lyží a tady jich je pár v akci. ;-)


Formát je A5.


Obrázky mám opět z letáků z informačních center,...
Teploměr je také razítko. Nemá rtut. Tu si vybarvíte podle skutečné teploty ;-)



Drobné vločky jsou z většího razítka hor s nápisy. To jsem rozstříhala a vločky spíš vločičky použila. Přestože jsou malinké jsou ostré.




Tady jsem zase trochu zkombinovala razítka. Srdíčko je na razítku víkend. Já si ho použila k lyžování, které má u sebe i sjezdaře. Ani nemusíte stříhat. Stačí jen šikovně otřít barvou..



Tady vlastně ani žádné nové není, ale ty obrázky se mi taaak líbí ;-)


Tady jsou bubliny. A použila jsem je jako obláčky. Téhle jediné bublině jsem schválně neudělala zobáček, takže je univerzální a zašpinění jako na obláčcích i žádoucí. ;-)


A zase kombinace razítek. Sport je jen 1/2, lyžování je taky z hor, stejně jako snowboarding. Dost dobrý je nápis z komiksových bublin...


I na horách je razítko ze skupiny razítek u hor a mnam komiksové.


A tady už jsou ty hory se 2 nápisy z něj a dalšími komiksovými...


A poslední...


Fotila jsem to hned, abych ukázala slíbená razítka a nemuseli jste čekat, než já se dostanu k vyfocení za světla. Takže omluvte kvalitu fotografií ;-)

Snad jsem se vám trefila trochu do vkusu. ;-)
Krásný den




11 komentářů:

  1. Jsou úžasný, moc se na ně těším!!! Je vidět, jak sis s nimi vyhrála, super ukázky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou dokonalá, líbí se mi úplně všechna, ale favoritem je lyžař, snowboardista (úplně vidím stránku s naší Kačkou na snowboardu a tohle razítko tam), hory......data do deníku....něco takového mi chybělo. Povedla se!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Booomba, jsem nadšená. Razítka jsou fakt nádherný. Tak dobře použitelný na moje smashe i na zimní stránky. Budu muset počkat s albem z hor, abych mohla razítka ještě použít.
    Jsi šikulka, těším se na ně.
    Moc se mi líbí, že používáš barevné razítkovací barvy. Já jich mám doma tolik, ale teď už používám jen hnědou a černou. Zase se, ale k barvičkám vrátím.

    OdpovědětVymazat
  4. Razítka jsou bombový, už jsem byla noční testovač, tedy zkoukávač :-) a moc moc moc jsem je chválila. Taky se na ně moc těším, nejvíc na deníková, do mého Projectu Life jsou jako dělaná na zakázku...ale tam se hodí všechna ;-) Gratuluji Ketě ke krásné nové várce razítek a vlastně nám všem :-) .Užijeme si je :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera!!! Já se tak těším! Díky, ještě žě Tě máme ŠIKULKO!

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasný, skvělý, báječný - a je po výplatě :-))
    Hlavně ty dny v týdnu, a bubliny a ... vlastně všechno.

    Díky a moooc se těším :-))

    Screbla

    OdpovědětVymazat
  7. To je ale velká várka nových razítek a moc povedených. Jsem poprvé ráda, že nelyžuju a neholduji zimním sportům ani zimě, tak ušetřím :-) ale už se moc těším na všechny vaše dílka z těmito razítky.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je opravdu razítková nálož. Tolik báječných nápadů pohromadě. Blahopřeji k jejich úspěšné realizaci.

    OdpovědětVymazat
  9. Povedená sada! ;) Líbí se mi variabilnost. Dají se (jak vidno) doplňovat následně nebo ti, kteří mají rádi hotovou část práce předem, mohou mít stránky v deníku ve formě "polotovaru" a pak se jen vrhnout na realizaci toho kterého dne...
    Dalo to jistě spoustu práce, ale stála za to!

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasná razítka! Krásná, hravá, nádherná. Už se těším :)

    OdpovědětVymazat
  11. Razítka jsou bezva, pomalu a jistě začínám odolávat :-)Takové deníčkování mě taky baví a mít razítka rovnou s sebou na dovolené v podstaě nevyjdu z tvoření. :-)
    Iveta

    OdpovědětVymazat