úterý 5. února 2013

Výletní smash

Na loňské dovolené jsem se zamilovala do smashe. A celá rodina se mnou. Kdykoliv si totiž nemůžeme na nějaké místo vzpomenout, máme to zaznamenané. ;-) Pro mě je to i při scrapování (tedy spíš bude ;-)) pomocník. Vím místo, čas i doplnující informace. Proto všichni chtěli, abych v tom pokračovala a zaznamenávala naše výlety. Takže od srpna kamkoliv jedeme, nemusím už informační centrum hledat, letáčky a prospekty mi nosí všichni ;-) Měla jsem ale vynechanou stránku u jedné akce, kam jeli beze mě. Na motorky fakt ne! ;-) Tak jsem dodělávala a dnes loňský rok vázala. Dospodu jsem uřízla karton a na vrchnu stranu jsem dala silnou průhlednou folii.


Trochu jsem měla obavu, co udělají ta písmena na folii. Že to neuschne a bude to klouzat. Ani náhodou jsem nečekala, že okamžitě budou držet jako vteřinovým lepidlem. Použila jsem ZIG. I přesto se mi nelíbila představa, že by byly navrch. Měla jsem pocit, že se s tím bude muset opatrně. Proto jsem na odstřiženém kousku folie zkusila nalepit je zespodu. Byla jsem přesvědčená, že tam bude lepidlo vidět. Jenže zig zesklovatí a tím pádem vůbec nebyl poznat rozdíl, jestli písmenka jsou pod či na folii. Takže jsem je nalepila pod folii. Stejně jako auto. Navrch jsem ještě narazítkovala kousek razítka kola, razítko to se mi líbí,  šipku a další 1/2 razítka turistickou šipku. Na stole se povaloval řetízek Lidušky, který byl v top girls ;-) tak jsem kleštěma odstříhla kus řetízku, ve folii udělala 2 díry, protáhla do "rubu" a tam sepla spinkou. Ani se nezlobila ;-)




A takle zhruba vypadá obsah.






Krásný den vám všem

10 komentářů:

  1. Úžasný smash, moc se mi líbí, že je to "živé". Já jsem na to asi líná.

    OdpovědětVymazat
  2. Jooo, to je skvělý! takhle by se mi to taky líbilo, a co my jsme se toho s dětmi najezdili ... na hrady, zámky, atrakce, hory, kopce, rybníky...! Nojo, čas nejde vrátit...Užívej si toho a užijte si i lyžovačku :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Máš to moc pěkné, krásně zachycené vzpomínky.

    OdpovědětVymazat
  4. Keti, perfekt. Moc se mi líbí! Zrovna jsem na Tebe včera myslela, že se Tě poprosím zeptat na razítka dnů v týdnu a měsíců. Jestli něco takového plánuješ? Docela by se hodily i by mohly být jedny jako ty praporky..prázdniny,dovolená č.335.
    Dík Kamča

    OdpovědětVymazat
  5. Kamco, pravé jsem dokončila novou kolekci razitek. Tema je zimní dovolena, hory, lyzovani, snowboard,... A soucasti je i jedno velkoplošné razítko a dny v tydnu a měsíci. Je fontem starého psacího stroje. Ještě jsem tam přidala číslice. Bude třeba si ho jen rozstrihat. Proze jsem sním počítala do deníku a na nadpisy, jsou názvy dnu i měsíců poměrně velké. Razítka se budou vyrábět příští týden. Rano jedeme na par dni na hory a co kdyby mě tam něco napadlo ;-) beru si smash i pc ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hurá! Jsi šikulka! Už se moc těším. Jinak přeji krásné užití si hor a supr zápisky do smashe ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jé..tak to je super, zimní razítka, moc se těším, určitě využiji, protože jedeme příští měsíc na hory.

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za nakouknutí i prima nápad s lepením písmen - vyzkoušené věci mám nejradši! ;)
    Užijte si lyžovačku. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super smash. Já smashe miluju, ale zatím je využívám pouze na dovolených.

    OdpovědětVymazat
  10. Teda, to je přesně to, co bych moc chtěla ale stejně jako Elion jsem na to moc líná :-) Navíc R. mi s tím nepomůže :-) Musím se letos víc vyhecovat :-) Je opravdu krásný!

    OdpovědětVymazat