neděle 3. února 2013

Album 2013/2

Cestovní a datumová razítka jsou skvělá na použití do deníků, kronik. Minulé pondělí jsme byly s Gabretou v Praze, podívat se na místo dubnového scrapbookové srazu, tak jsme to musely také zdokumentovat a doma jsem si pak udělala další stránku do deníku.




Takto vypadá dvoustránka, ale z výletu máme více fotek, některé jsou ještě v kapsách z druhé strany stránky vlevo. Jsou tam fotky z restaurace a také účet, ale to jak se s Hankou cpeme sem raději dávat nebudu. :-D
Použila jsem oranžovou čtvrtku MME, zelenou strukturovanou čtvrtku, razítka Keta, samolepky písmenek z papírnictví, výseky vloček z BS a raznice, okrajovou borduru z raznice od Marthy Stewart.

Přeji krásný zbytek víkendu!
isobelka

3 komentáře:

  1. Mně se tyhle projekty líbí. Máš to pěkné. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to moc krásné. Zrovna dnes jsem nad tím přemýšlela. Vedu totiž takový cestovní deník. Začala jsem v srpnu. Po dovolené, kdy mě smash nadchl. Zitra odjíždíme na pár dní na hory, tak jsem nechtěla mít resty a dodělala vše k dnešku. Svázala a udělala desky lonského alba a dopsala nedělní výlet. A jak jsem lepila, říkala jsem si, že jsem mohla začít tenhle "chlívkový" styl. Moc se mi líbí. Je to takové clear and simply. Jenže já tam ráda vkládám ty letáky a ráda tím listuju a vystříhávám, tak tenhle rok ještě zůstanu u svého. ;-) Ale při každé takové "stránce" závidím ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi to moc líbí.
    Tento rok si také začnu takto archivovat.
    Už jsem sehnala v papírnictví obaly, které jsou rozdělené na 4 díly, za pár korun.

    OdpovědětVymazat