pátek 9. listopadu 2012

Vánoční koulení

Pokračuju v přáníčkování. Baví mě. Jediné, co mě nebaví, je ten binec kolem. Při tvoření přáníček se prostě nedá udržet pořádek, proto nedělám obvykle jen jedno , ale vždy několik najednou. Na jedno přání se vytahuje "krámů" víc než na stránku. Na vánočních přáních si užívám hodně embossování, které na stránce použiju jen opravdu málokdy.
Tak mám vytahaná razítka, inkousty, prášky, horkovzdušnou pistoli…, a k tomu papíry, stuhy, kytky, svorky, knoflíky, provázky, raznice, lepidla, oboustranky, řezačku, nůžky… prostě plný stůl . Můj pracovní čas na tvoření teď začíná v pět odpoledne, kdy už mám splněné závazky a povinnosti a končí o půlnoci i déle. Snažím se po sobě uklízet, ale má to cenu, když zítra to rozkramařím zase ? :-)
Tohle razítko se Ketě moc povedlo. Miluju ho. Je nádherné jen natisknuté , ale i embossované. Užívám si ho :-) ( a ještě budu! )

Protože nemám BS ( a kvůli pár vánočních přání fakt nemá cenu si ho pořizovat a jinak bych ho nevyužila ) , použila jsem embossované bílé čtvrtky, které jsem si před časem koupila v Landshutu. Používala jsem je na svatební stránky . Koule jsem embossovala zlatě, červeně se třpytkami a stříbrně. Dozdobovala kamínky.

Ty koule jsou samy o sobě tak krásné, že nepotřebují ani moc zdobit.

Zkusila jsem koule naembossovat na notový papír...Na podklad přání jsem natiskla stále dokola moje nejoblíbenější a nejstarší Ketino razítko s nápisem Veselé Vánoce ( č.193 -  to není z nové kolekce )

Tahle fialovo - bílo - stříbrná přání mám ráda.
Ale ani zlato - zelená nejsou marná. Bílý embossovaný podklad ( vlevo ) mám z našeho "točení klikou" u Dáši v Žatci. Hodil se, i když není vánoční.
Krásný den s úsměvem :-)
GABRETA

5 komentářů:

  1. Opravdu nádherný, úžasný..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle razítko je vážně povedené! (ještě ho nemám, budu to muset napravit :)!)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná přání. Nejvíc se mi líbí ta červená a zelená kombinace. Tenhle u mě vítězí. Jsou krásně elegantní.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se moc líbí to vícebarevné embossování...:o)

    OdpovědětVymazat
  5. Mohu se prosím zeptat, kde se dá sehnat ten papír na posledním přání vpravo? Děkuji

    OdpovědětVymazat