úterý 27. listopadu 2012

Vánoční soutěž

 Zbývá necelý měsíc do Vánoc. O víkendu začíná advent. Všichni se určitě chystáte zkrášlovat své domovy a vykouzlit dekoracemi tu pravou vánoční atmosféru. Není škoda nechat si to jen pro sebe, nepodělit se o tu krásu, neinspirovat ostatní? Je! A abych vás trochu pobídla, vyhlašuji "soutěž".
 Žádná přáníčka, žádné stránky, ale dekorace. Adventní kalendáře, vánoční tabule, visačky na dárky, zabalené dárky, mikulášská nadílka, výzdoba, ..... Představivosti se meze nekladou. Soutěž končí až po svátcích, takže i vánoční stromeček .... Jen se musí na čemkoliv objevit jakékoliv mé razítko nebo kartonová ozdoba. Stačí i jen písmenko. ;-)

Důležité je, abyste své příspěvky do soutěže posílali průběžně ;-)  Bezprostředně po zhotovení díla. Nesyslete si to doma a inspirujte ostatní. ;-) A kdo by měl strach, že teď něco pošle a za týden se mu podaří něco lepšího, ...je zbytečný. Počet soutěžních příspěvků je neomezený. ;-) Hlavní cena je jen jedna a tu vyberu já se zaměstnanci naší firmy. Ale cokoliv nás zaujme a bude pro nás nej v určitém směru, oceníme malým dárkem. Ani počet dalších cen tedy není omezen ;-) Vaší fantazii se meze nekladou!

Těším se na vaše díla, fotografie (atˇ už s popiskem, příběhem, či samotné) v mém mailu!

Krásný předvánoční čas nám všem ;-)



Žádné komentáře:

Okomentovat