úterý 6. listopadu 2012

Taneční album-1

Nějak jde to vánoční šílenství ohledně přáníček kolem mě. Nedělám je, protože nikdo v mém okolí by to neocenil. Vím, že jich pár od scrapařek určitě dostanu a tak se přemlouvám, abych taky něco vyrobila. Tak snad si troufnu, vůbec nemám na přáníčka buňky. Byla by ale škoda, nevyužít ty nádherný vánoční razítka od KETY.
Určitě se chci pustit do kalendářů. Dost mě naladila Isobelka, má je nádherný.
Teď jsem se ovšem pustila do dokončení tanečního alba. Je obálkové a vlastně na pokračování. Vždy z každé soutěže udělám stránku.  Možná ho budu svazovat až přespříští rok :).
První dvě fotky jsou hlavní stránky a další dvě je obsah vložený uvnitř.
Toto je taneční soutěž, které jsme se zúčastnili v květnu tohoto roku.
Už mám rozdělané album pouze z této soutěže. Tak tedy nevím, jak to dopadne s těmi vánočními
přáníčky a kalendáři :).
Použila jsem opět báječná razítka a chipboards od Kety.






 
Přeji Vám nádherný podzimní den
Ája

3 komentáře:

  1. Tento nápad, z každé soutěže stránku se mi moc líbí. Škoda, že jsem neznala scrap, když jsme s Kačkou absolvovali všechny závody. Dneska už jezdí sama, tak nemám z každých závodů fotky. Stránky máš super a Zuzka bude mít krásnou památku.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to hezoučké. Usmívám se, stránky jsou rozkošné. A taky mě napadá, jak si rozšiřuju obzory, já do této doby neznala "čipmánky" :-D. Jinak, Marti, to samé pociťuji zpětně s Domčovo plaváním. Jenže já jsem archivář a fotky i výstřižky z novin mám, jen to album udělat. Ale...u holek je to asi jiné, obávám se, že ho to moc nezajímá, nějaká dětská minulost. To bych si to zase dělala pro sebe :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vtipný, výstižný a krásný! Moc se mi líbí tyhle stránečky!

    OdpovědětVymazat