úterý 13. listopadu 2012

Adventní kalendář 4

Moje sestra má dětí hodně. A všechny musí dostat stejně ;-) Takže když neteři, tak i druhé a synovci. Tady je ten pro synovce.


Nemají tolik místa na 3 metrové kalendáře, tak jsem ho udělala úsporně do krabičky od mandarinek.


Základem jsou kartičky zelené, červené a EKO, které jsem zdobila převážně embossováním (se mi pak nemůžete divit, že jsem po dokončení tohohle kalendáře nechala vyrobit číslice :-)) Uprostřed každé kartičky jsem udělala 4 dírky a balíčky připevnila jen provázkem. Provlečením skrz karton.


Včera večer jsem zjistila, že se mi ty přilepené štítky s embossem odlupují, tak jsem to ještě sešila sešívačkou. Ale to už si musíte domyslet. Vzhledem k dlouhodobému inverznímu odpornému počasí, které tady v našem krumlovském dolíčku panuje, bych to mohla znovu fotit až třeba v prosinci ;-)

Tak co už jste se rozhodli a taky dětičkám vyrobíte? Podělte se s námi a inspirujte ostatní ;-)

Krásný den

6 komentářů:

  1. Je krásnej!... skvělej nápad s tou krabicí :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi démon, tolik kalendářů! Hmm, já bych uspěla asi jen u velkých "dětí"- s jedlými dárečky ,ale mrňata nejí to a ono, nelíbí se jim to a ono, takže to by byla škoda času, práce i peněz. Takže žádný kalendář :-). Ty ho máš pochopitelně zase bezvadný.

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, ale většina z obsahu jsou hračky ;-) nebo HARIBO, které jí každé dítě. Třeba tenhle je pro dvouletého chlapečka a kromě HARIBO bonbonů tu jsou hopíci (miluje je) 3 různé druhy, pastelky (to je ten balíček, co vyčuhuje), lízátko kulaté (to lízají také všichni), medvídek plyšový z hitu za 20 kč, bublifuk, 2 kovová autíčka, kinder bueno, sušenka, ... Ono to nevypadá, ale nešlo to do té krabičky vůbec narvat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Asi jsi mě navnadila:).Chtěla jsem koupit ten klasický s čokoládama, ale tenhle do krabice se mi moooc líbí. Chtěla jsem ušetřit, ale už jdu nakupovat bebechy, jak tomu říkám.

    OdpovědětVymazat
  5. Další nádhera. Já už konečně také musím vyrazit do města a koupit nějaké věcičky pro mojí puberťačku. Ale nějak nestíhám, buď jsem na cvičení, nebo dělám kalendáře, nebo jsem se pustila do mytí oken, když je dneska tak hezky (teď mám pauzu na oběd). Naštěstí ona také miluje Haribo, lízátka apod. :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Jeden parádnější nápad než druhý. Moc se mi líbí jednoduché barevné provedení. Měla jsem za to , že mám letos adventní kalendář vyřešený, ale možná to ještě přehodnotím. Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat