úterý 2. října 2012

Začíná "svíčková" sezona...

Miluju svíčky. Jakékoliv. Jejich plamen mě hrozně uklidňuje, dodává energii... V létě a za krátkých večerů si je nevychutnám. Jakmile se ale večery prodlouží, hoří u nás večer co večer alespoň jedna. ;-) Včera jich jen v obýváku hořelo 6  ;-) A jak jsem tak oprašovala všechny lampy, svícny, mističky na čajové svíčky, napadlo mě ty obyčejné čajové svíčky trochu zkrášlit ;-)


Nejdřív jsem si je udělala v mé oblíbené barevné kombinaci ;-) Jenom ostřižky. Pak mi došlo, že má loňská vánoční razítka se na výšku papíru skvěle hodí a zkusila jsem papír naembossovat. Výsledek byl skvělý. Jen jsem po dlouhé době nepoužívání embossu zase zapomněla, že strukturovaný papír na to není nejvhodnější. Přebytečný prášek se z něj blbě sklepává. ;-) Trochu jsem měla strach, aby ten papír po zahřátí kalíšku nechytil, nebo se neodlepoval... Když ale zátěžový test vyšel ;-D, pustila jsem se do dalších tentokrát vánočních....


Bavilo mě to moc a myslím, že i výsledek je efektní. Přijde mi to hezká drobnůstka, která potěší a přitom téměř nic nestojí ;-)

Krásný den vám všem



4 komentáře:

  1. To je super nápad a to dárkové balení...skvělé.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je opravdu skvělý nápad. Velice levný a hlavně efektní. Určitě se na to vrhnu. Každý rok si totiž s kamarádkami dáváme malý vyrobený dáreček.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je skvělej nápad!!! to by šly použít i washi pásky:o)

    OdpovědětVymazat
  4. No to je náádherný a jednoduchý nápad, zrovna přemýšlim co k Vánocum pro holky z práce, určite použiji. Diky moc.

    OdpovědětVymazat