úterý 9. října 2012

Kleť podruhé

Jsem se rozhodla, že i Lidušce budu dělat album. Takže většinou tytéž fotky budu dělat dvakrát. Ale pokaždé jinak. ;-) Myslím, že se mi Kleť na podruhé povedla méně ponurejší než poprvé. I méně inverzní než ve skutečnosti. No loňské pozorno s Alpami na obzoru to holt nebylo.
Tím, že jsem nezvolila bílý papír, ale trochu s nádechem šediva a pestrými barvami se to podařilo trochu stáhnout.


Nový rok  je kousek lonského vánočního razítka. Ty v současné době nemám na netu, protože jsem je nechtěla po lonských Vánocích vkládat, přeskočila jsem je a ted mi nejdou vložit a nechci složitě předělávat současné stránky, protože do měsíce by měly být spuštěny nové. Najdete je ale všechny v nabídce hurapapiru. A kdo v sobotu navštíví otevření Aktijčiny "vzorkovny", bude si moct koupit i razítka nová vánoční. Ta už na netu jsou. ;-) Já budu bohužel sedět ve volební komisi. :(

Hezký večer

3 komentáře:

  1. Mně ta první nepřipadala ponurá, ta žlutá šála to rozsvítila. :-)) Obě stránky jsou moc pěkné a nová razítka úžasná, moc se povedla!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se žlutá šála líbí moc, dělá ten správný akcent. A oblékání mě teda fakt netrápí, je to život, ne soutěž o vyladění oblečení se scrap papíry už dopředu ( to mi hlava nebre, že může někdo takhle uvažovat ). TAKŽE PALEC NAHORU, OBĚ STRÁNKY JSOU KRÁSNÉ!

    OdpovědětVymazat
  3. Udělat perfektní stránku z perfektních fotek to umí každý, ale poprat se se žlutou šálou, no to už je kumšt :-)

    OdpovědětVymazat