čtvrtek 11. října 2012

Vánoční razítka 2012

Dnes se vyráběla. :-)



Vždycky jsem trochu nervozní, protože nikdy se nedá předem odhadnout, jak vyjde každičký detail a v průběhu výroby už s tím nic neudělám. Jakmile je hotová matrice, ze které se všechna razítka vyrábí, nezbývá než říct "tohle se holt nepovedlo". Tentokrát jsem byla nervozní z toho vločkového okraje. To byla sázka do loterie, jak si s tím technologie poradí. Ale vyšla!!! Jsem z něj nadšená. Bude to určitě jedno z mých nejoblíbenějších. ;-) Dá se totiž tisknout všemi směry, i zrcadlově a já ho hlavně využiju na visačky na dárky, na zátiší na stránkách, na balení.... Na obrázku jsem vyzkoušela jen natisknout, oembossovat bílým práškem a přetřít distresskou. A vpravo si Kája napíše přání ;-)


Nejvíc ale z celé nové série jsem nadšená z "perníčků". Úplně je vidím na dárcích.  ;-) Vy ale určitě najdete mnoho dalších využití ;-)

Každopádně pečlivě si razítka ostřihejte až k motivu. Mnohem lépe se s nimi pracuje. Ovšem až poté, co si razítko otisknete na cling podložku. Otiskněte, ostříhněte razítko, nalepte na cling, ostříhejte podle razítka potištěnou cling. Ale už to asi znáte. ;-) Psala jsem to hlavně kvůli tomu textovému stromečku. Ten jsem si ostříhala takhle.


A ještě to bylo málo a vykusovala jsem to u špičky. Jak tak cling pruží, tak když hodně přimáčnete, kraje se pak otisknout. To se nestává u dřevěných.... U tohohle razítka také doporučuji použití staze-onu. Distresky jsou moc vodové a pak to nejjemněší písmo je slité. Kdežto u stazeonu i to nejjemnější písmo zůstane ostré.

Doufám, že jsem se vám trefila do vkusu a vy už vidíte, jak je využít ;-)
Budu se dál těšit na vaše podněty, náměty, prosby,....

Hodně štěstí!!

8 komentářů:

  1. Super, vločkový okraj se mi také moc líbí a textový stromeček jsem obdivovala už v létě, když si ho dávala sem na web. Další povedené série!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné. Já jsem jen vyděšená, že už jsou zase Vánoce za dveřmi :-O, tedy já je miluju, ale teď je ještě krásné babí léto, příroda je v nejkrásnějších barvách a já mám Vánoce ještě odsunuté až do listopadu, až do Adventu. Pak se teprve začnu hodně těšit. Já vím, taky si každý rok říkám, že začnu včas, ale nezačnu...asi to tak má být. Nespěchat a užít si to. Na razítka se moc těším, mnohé zjednoduší...třeba ty visačky na dárky :-). Díky za to.

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, moc se mi líbí ty vločky na první fotce. Taky si každý rok říkám, že začnu dříve. Letos si alespoň ty nápady píšu.Díky za inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem je okukovala na Tvých stránkách a povedly se, mají takové prokreslené detaily. Ty vločky se mi líbí moc!! Super!

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera....
    Na mě se určitě nedostane, fňuk.

    OdpovědětVymazat
  6. moc povedené motivy...doufám, že nějaké razítko ulovím

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné a moooc povedené motivy. Už jsem včera nějaké ulovila :-)

    OdpovědětVymazat