pondělí 29. října 2012

Adventní kalendář 1.

Do Vánoc zbývá jen 8 týdnů. Dnes ráno to probírali na Evropě 2. Rozdíl mezi 8 týdnů a 2 měsíce.  I mně přišlo těch 8 týdnů kratších než 2 měsíce :-) Na letošní Vánoce jsem toho chtěla hodně udělat.  Pro začátek adventní kalendáře. Každý rok jsem jej synovi kupovala. Nejprve dostal od každého z rodiny čokoládový. Ale ta mu nikdy moc nechutnala, tak jsem ho loni vyměnila za legový. Ten ho moc bavil a já byla radši, že se na atopický ekzém necpe "čokoládou". Ale co letos? Letos jsem se rozhodla vyrobit mu vlastní. A nejen jemu. I Lidušce (mojí pubertální švagrové) a neteři. Takže nakupuji kravinky ;-) Ale první kalendář už mám. A asi bude pro mě ;-)))


Už před měsícem jsem v Kauflandu objevila krabičku takových čtvercových čokolád. Sice mě zaujal obal, ale pak i velikost čokoládek. Byly i v akci, takže celá krabička vyšla na 32 Kč. Doma jsem je vysypala, spočítala a bylo jich 28. :) Na tenhle kalendář by šly ale využít jakékoliv jiné...

A co jsem použila? Karton, čokoládky, jednu červenou třicítku, razítka 364, 360 a 268 a bílý embossovací prášek.


Čokoládku z kalendáře pouze odtrhnete nebo je můžete z obalů do boku vysouvat a na kartonu pak budou zůstávat červené papírky. Tak a já už začínám chystat obalový materiál na druhý. Ten pubertální ;-)

Krásný večer

3 komentáře:

  1. Jůůů, ten je krásný!! :) Mňam :) Parádní nápad

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý nápad!!!! Já už adventní kalendář (šuplíčkový) dělala někdy před třemi lety, takže už jenom řeším co do něj. :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Povedené, už se těším na další...

    OdpovědětVymazat