čtvrtek 16. srpna 2012

Taneční obálkové album-Jablonec nad Nisou

Hned jak jsem uviděla nádherné a hlavně praktické obálkové album od Gabrety, úplně mě nadchlo. Tolik možností, jak naplnit kapsu. První problém ovšem nastal se sehnáním těch pravých obálek. Jsou to A5, ve světle hnědé barvě. Otevírání je z boku. Nikde v žádném papírnictví v okolí je neměli. Ale co není možné u nás, je možné v Klatovech:).
Rozhodla jsem se vytvořit taneční album pro dceru. Vždy budu dělat každou soutěž zvlášť, použiji startovní čísla, vstupenky, fotky a také něco málo popisek.
Pak album buď svážu otevíracimi kroužky a nebo Zutterem.

První byla soutěž v Jablonci nad Nisou. Malá byla dost nervózní, ale nakonec to tedy s pár slzičkami přestála.
Album bude mít také odklápěcí stránky, abych mohlo použít vše, co potřebuji. Uvnitř obálek jsou vložené ještě další stránky s fotkami.







Na stránce jsou použita razítka č.G0318,č.G0306,č.G0321,č.G0271.

Přeji krásný propršený den.
Ája

3 komentáře:

  1. Moc krásné stránky a dobrý nápad. Já bohužel takhle zdokumentované závody naší Kačky nemám, jenom z posledních asi tří, čtyř let, ale pokud se pustím do plánované kroniky, tak doufám, že to dohledám (mám schované všechny diplomy).

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda tvoje barevné stránky, dělané s takovou lehkostí. Jsou nápadité, vtipné, odvážné. Zrovna jsem tu u práce ( dělám obálkové mini pro synka na sobotní narozeninovou párty:-) ) myslela na tvoje parádní a bezkonkurenční smashe a ty přijdeš s dalším mini. Jsi strašně šikovná :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Hanka to vystihla. Ty tvoříš s lehkostí. a je to na výsledku vidět! ;-) Super

    OdpovědětVymazat