čtvrtek 23. srpna 2012

Africké

Přání jako stvořené pro tyto horké dny. Atmosféra sálá rozpálenou savanou a zapadajícím sluncem.
Oslavenkyně má ráda oranžovou barvu, exotické muže a cestování.
Na základ se mi šikla černá čtvrtka - když už je to černý kontinent že jo...Další přišel na řadu rámeček ze slabší vlnité lepenky, ošmudlaný distressama. Doladila jsem ho barevně průchodkami,  omotáním přírodním provázkem a fimo ozdobami v podobě lístků - kdysidávná samovýroba.
O hlavním motivu jsem měla jasno, hned od začátku. Tuto krásnou skicu slona jsem prvně viděla na nějakém zahraničním webu a zalíbila se mi tak, že jsem si ji ručně překreslila na papír. Jo sladká nevědomost - až nedávno jsem zjistila, že je to razítko. Ale protože, mě to po mém těší o něco víc, je i tady použitá kopie na ruční papír -  nehledě na to, že to razítko stejně nemám.
Motiv jsem poničila a opět ušmudlala. Na finální přízdobu jsem si připravila dva kulaté rámečky a mezi ně vlepila kolečko z průhledné fólie s otiskem razítka G0323 - jakože ty toulavé boty. Zavěsila jsem jí volně na rámeček, připevněný k podkladu 3D lepítky.
Ještě orazítkovat nápis G0244 - miluju razítka s odlišnými fonty písma - a je hotovo.


 Vlastně ještě vnitřek přání. Aby to ladilo s titulní stranou, tak jsem na barevný karton použila stejný inkoust jako na rámeček a prostehovala přírodním provázkem.

 
 
Krásný tvořivý den.
 
Elion

6 komentářů:

  1. No nádhera... Já už chci mít taky takový nápady :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné! Až pálí ;-) Jsi neskutečně vynalézavá!

    OdpovědětVymazat
  3. Velice pěkné a propracované...

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné, moc. A kde je ten exotický muž? ;-)...nebo jsou z něj jen ty šlápoty?...vtipkuju, pobavilo mě to, že má ráda exotické muže :-), tak jsem ho čekala ... ale i slon je perfektní! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel,zatím z každého zbyly jen ty šlápoty...

      Vymazat
  5. Moc krásné přáníčko a slon nemá chybu.

    OdpovědětVymazat