středa 7. listopadu 2018

Adventní kalendář pro Evču - 3/2018



Jakmile jsem objevila tyhle krásné papírové sáčky s křížovým dnem, bylo mi jasné, že je musím mít. Ano IKEA :-D Balení je po 12 ks. Vždy 6 červených, 6 se zlatými hvězdičkami. Takže jsou třeba 2 balení. Není to levná záležitost, ale... Sáčky jsou pevné, krásně stojí a naplnění je hodně rychlé.

Když si tedy nevymyslíte jako já, že si uděláte vlastní visačky. To se pak zdržíte. :-D

Visačky jsem si vytiskla na obyčejný A4 papír. A vystříhala. Pak jsem naplnila sáčky a sešívačkou na ně visačku připevnila.


Druhý den, jsem přemýšlela nad tím, co s těmi sáčky :-D Pokojíček má neteř bez velkých odkládacích ploch... Už vím, že když se nápad nedostaví hned, nemá smysl tlačit na pilu. On jednou přijde :-D Den mi to trvalo. Schodiště! Do jejího pokoje vede schodiště, které je jen "její". Takže jsem sáčky i s obsahem proděravěla a přidala zlatou papírovou stužku.


Jakmile jsem ji tam navlékla, tak mi připadlo, že tam měla být od začátku :-D Proč jsem ji tam vlastně nedala hned? Zezadu se dají sáčky hezky připevnit. Buď provázkem nebo zavěsit na háček.

Visačky mě bavily. Ale neobešlo se to bez problémů. Jsou na nich hned 3 údaje. Den, datum a počet dní do Vánoc. Samozřejmě, že jsem dny o jeden den posunula a až u Vánoc jsem to zjistila. Ty jsem totiž věděla, že jsou v pondělí :-D Nejsou ale jen na tenhle účel. Kartičky si vytisknu ještě jednou do rámečku ke vchodovým dveřím ;-) A kdo by o ně stál, stačí mi napsat ;-)

Krásný den!

4 komentáře: