pátek 1. prosince 2017

Adventní kalendář pro Lidku - 6.

Včera večer mi zbývaly ještě 2 kalendáře. Pro Lidušku a pro manžela. Ano letos se konečně manžel dočká ;-) Neustále jsem poslouchala jeho poznámky, že žádný nemá. Málo pozornosti ;-) Letos jsem s ním zažila nejkrásnější rok, což si myslím, že je po 21 letech s ním pozoruhodné ;-) Tak jsem mu ho udělala. I když ještě není úplně hotový. Uprostřed balení mě totiž napadlo provedení svíčkového kalendáře pro Lidušku. Takže jsem ho odložila, předala mu 1. prosince s tím, že na zbytek si musí počkat. Svíčkový kalendář jsem slíbila už před měsícem. Liduška si chtěla koupit vonné svíčky, tak jsem jí je koupila sama s tím, že z nich bude mít kalendář. Jenže se mi nechtělo oblepovat každý kalíšek... Proto jsem to odkládala. Až včera, když jsem vytáhla chipboardčíslice ve tvaru ozdoby, mě to napadlo. Jsou totiž stejně velké jako kalíšek svíčky ;-)


Zapla jsem tavnou pistoli. A ozdoby začala lepit na dna svíček.

 
Stačilo po obvodu spodní části kalíšku nanést...
 
Kdybych zvolila lepší nástavec, šlo by mi to i lépe a čistěji. Jenže nebyl čas... Nechat chladnout pistoli by mě moc zdrželo ;-) Příští rok mouchy vychytám.
 
 
Když se ozdoby pověsily, nebylo vůbec poznat, že se jedná o svíčky. Jen pány v KIKA mohlo napadnout udělat tam těch háčků 24 :-( a dát je rovně ;-)
Z druhé strany je pohled úplně jiný
 
 
Dnes ještě dodělám manželovo, vytisknu si ten rámečkový a už se budeme "jen" těšit ;-)
 
PS: Manžel měl dnes ráno snad větší radost při otevírání jedničky než syn. Ten už je příliš zmlsaný. Dokonce jsem i obdržela foto, jak si ledovou kávu vychutnává po obědě v práci ;-)  A to je pro mě ten největší dárek. ;-)
 
Krásný víkend plný radosti
 
 
 

1 komentář:

  1. Opět před Tebou smekám...dělám kalendáře jen tři, ale mám představu, kolik práce by to bylo, kdyby jich bylo 2x tolik. Ale ruku na srdce: za tu jejich radost to stojí! ;)

    OdpovědětVymazat