středa 15. listopadu 2017

Plastový rámeček IKEA

Už je to dlouho, co některá z vás zveřejnila krásné album nebo kalendář.... pomocí plastového rámečku IKEA. A kupovaly jsme si ho všechny, protože  v tom byl obrovský potenciál ;-))) A za těch pár korun. (29,- myslím)....no nekupte to. :-D Vytvořili jste z něj něco? Já ho jen na stole 3 roky přendavala... Je lehký, tak to nebyla zas taková dřina. Jak se ale teď probudilo k životu mé scrapbookové já, napadlo mě využití. A během pár minut jsem ho zrealizovala. Abych nemusela každé ráno pokládat tu samou otázku, napsala jsem připomínku a dala ji na botník.


Netvrdím, že si ji oba každý den přečtou, ale párkrát se vrátili ;-) Rámeček je formát 10x15. Komu se šikne, může si stáhnout ;-)


Vlastně by to byl hezký i adventní kalendář. Možná občas trochu stresující, když se nestíhá.... Pro někoho zase vítaný, když už se nemůže dočkat... Já ho využiji ráno jako kalendář a večer jako stránku do adventního deníku. Před dvěma lety jsem si ho dělala a musím říct, že jím ráda listuji... Žádné velké psaní, jen fotky, výstřižky,... Pak tedy vytištěnou stránku využiji jako kalendárium do deníku.


Co vy na to? ;-)

Krásný den

Žádné komentáře:

Okomentovat