čtvrtek 30. června 2016

Letošní prázdninový deník

V dnešním příspěvku bych vám chtěla ukázat svou letošní přípravu na prázdniny. V naší rodině začaly už 24.6., když syn přinesl vysvědčení. Bylo o pár dnů dříve díky opravám ve škole. :-)
Náš červen byl dost hektický, tak píšu až z dovolené v Maďarsku. Fotky, které budu přikládat, jsou focené jen mobilním telefonem. Pokazil se mi po příjezdu notebook, takže jsem musela vše vyfotit znovu.
Na letošní deník jsem použila šanon s tvrdými deskami a velkými kroužky. V obchodě jsem si vybrala motiv s letním ovocem, moc se mi líbil :-)

Do krabice jsem si sbalila potřebné věci - lepidlo, oboustrannou pásku, pár razítek,washi pásky, pár kancelářských sponek, nůžky, černý fix, nějaké papírové ozdoby, datumové razítko, černou razítkovací podušku, tři barevné, malé pravítko,malou sešívačku a do menší krabičky jsem si podle Kety (jako vloni) připravila natištěné nápisy.



Do tašky jsem přibalila pár jednobarevných papírů, obyčejné čtverečkované, zbytky barevných papírů, sadu malých letních papírů,dvě sady písmenek, kartonové stránky od Kety, pár letních PL kartiček, podložku.


Náplň deníku tvoří stránky velikosti A5 z bílé čtvrtky, na které jsem vytiskla označení jednotlivých týdnů, přehled července a srpna, rozdělovník poloviny prázdnin. Přidala jsem pár malých eurosložek a kapsičky na vizitky.






Vše jsem si sbalila do malé tašky z DM drogerie.
Teď už budu jen plnit zážitky. Dala jsem si předsevzetí, že se budu snažit být aktuální a po příjezdu vždy doplnit jen fotky.
Přeji vám krásné slunečné dny a aspoň trochu času na tvoření. :-)
Martina

3 komentáře:

  1. Marti, to je nádhera :) :) těším se, až bude plný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Stáni ;-) já se taky těším,až ho celý popíšu. Ale to už bude konec prázdnin a čas na vzpomínky.

      Vymazat
    2. Děkuji Stáni ;-) já se taky těším,až ho celý popíšu. Ale to už bude konec prázdnin a čas na vzpomínky.

      Vymazat