pátek 25. prosince 2015

Vánoční dárek


Toto album jsem vyrobila jako vánoční dárek pro manžela a naše děti. Každý rok spolu totiž jezdí beze mě lyžovat na ledovec. Já mám pár dní jen pro sebe, nic nedělám a jen někde courám :).
Chtěla jsem album trochu jiné, kam se vejde hodně fotek a nebude výroba trvat moc dlouho.
Našla jsem doma ve svých zásobách korpus alba. V zadní části je kapsa, kam se strčí plastové desky. Ty jsou spojené s nazdobenými stránkami kroužkovou vazbou. Dobře to je vidět na obrázku.



Vybrala jsem si zimní sadu oboustranných papírů, v krásných jemných barvách. K tomu jsem již použila jen pár ozdob, chipboards a razítka KETA.




Chtěla jsem album různorodé, takže jsem použila průhlednou folii, kterou jsem nazdobila a také jsem rozstříhala pár plastových kapes na PL. Nemám nástroj na svařování, tak jsem díry v kapsách zalepila průhlednou isolepou a pak někde přelepila washi páskou.

Někde jsem použila více fotek a někdy jsem zase nechala fotku vyniknout a nechala jsem jí samotnou na stránce.






Nechala jsem jim i místo na dopsání postřehů.



Tady jsem potřebovala použít více fotek z restaurace. Na stránku jsem nalepila průhlednou folii, ale jen po stranách. Je to taková kapsa. Na tu jsem pak přilepila dvě fotky, které jsou větší. Dovnitř jsem pak vložila visačky s fotkami.





Tato fotka je strašná...manžel nechal dceru spálit. Trochu to byla také moje chyba, zapomněla jsem jim dát opalovací krém. Chudák malej :(.



 Tady je fotka na průhledné folii. Aby to nebylo vidět z druhé strany, tak jsem fotky nalepila přesně na sebe.






Takto se album zasouvá do desek.




Krásný den
ÁJA

3 komentáře: