čtvrtek 19. února 2015

Rakouský deníček

Již máme po jarních prázdninách. V pátek jsme se vrátili z Rakouska. Po roce jsem, po mém zranění kolene, zkoušela lyžovat, no po pravdě, moc to nešlo :(.
Nicméně, smash na cestu musí být. Již do něj nepíši s takovým nadšením  jako ze začátku. Beru to čistě jako dokument, který budu potřebovat při tvorbě PL naší dovolené.
Na všech stránkách se to hemží ,,mixed media", tak jsem to taky chtěla vyzkoušet. Moc se mi tento styl líbí, i když mi vůbec není vlastní. V Lidlu jsem sehnala strukturovací pasty se zabarvením. Nejprve jsem si koupila v odstínech hnědé, ale pak jsem si ještě došla pro barevné. Napadlo mě, že tou bílou pastou budu moci barevné pasty zesvětlovat a nebo je různě míchat.
Použila jsem šablonu vloček od Kety.






Krásný den
ÁJA

3 komentáře:

  1. Teda v Lidlu strukturovací pasty??????? Dobrý!!!! Deníček je moc pěkný. My letos na lyže nevyrazili, všichni byli nemocní a Kačka se připravuje na maturitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nedávno měli akrylové pasty různých barev, pořídila jsem si sadu metalických i barevných, ale jinak mívají asi třikrát do roka i strukturovací pasty, jemné i více zrnité, jsou dobré a cenově výhodné

      Vymazat
  2. No možná nejsou strukturovací:),jsou asi akrylové?....se v tom ještě nevyznám :)))

    OdpovědětVymazat