pátek 9. května 2014

Project Life 2013-pokračuji

 Mám rozděláno několik projektů, ale PL 2013 si dělám průběžně, když mám chuť. Z operace kolene už jsem se trochu oklepala a už zase lezu na půdu :).
Na první stránce je naše rodinná oslava v Klášterci u mého švagra. Protože slavíme několik narozenin a svátků najednou, tak je to vždy ve velkém stylu. Hlavně stoly se prohýbají pod množstvím jídla. Loni bylo celkem teplo, takže jsme mohli využít i bazén na zahradě.
Na druhé straně je pár fotek ze slavností piva. Byl to první ročník a moc se nám tam líbilo. Setkali jsme se tam s mnoha našimi přáteli a ochutnávali různé druhy piv. Moc povedená akce :).

Protože vůbec nedělám 30 stránky, ale mám hodně starých zásob papírů, tak na tyto projekty je hodně používám. Některé jsem koupila v mých počátcích a jsou dost hrozné, teď bych si je nikdy nekoupila :).
Tady mi to vůbec nevadí, protože hodně vrstvím a tak původní papír není moc vidět.
Použila jsem razítka KETA.



 Krásný víkend
ÁJA

1 komentář:

  1. Jsem ráda, že už je ti líp!!!! ;-) Jsi nezmar ;-) A koukám, že se ti daří.! I já mám spoustu věcí, co bych si dnes nekoupila. Ale zase na druhou stranu, dnes jsem dávala na přání kytičku, kterou jsem si koupila v roce 2009 při svém prvním scrapbookovém nákupu v Paříži a pořád je trendy ;-)

    OdpovědětVymazat