středa 9. dubna 2014

Stanování na Mácháči-PL-6

Každý rok, co stanujeme na Mácháči, tak jezdíme na nějaký výlet. Byli jsme na Bezdězu, Housce, Kokoříně a letos jsme navštívili Sychrov. Už od rána jsme se nemohli dohodnout, zda se pojede na výlet a nebo se půjdeme koupat, protože se konečně udělalo pěkně. Domlouvali jsme se asi 2 hodiny. Nakonec jsme se rozdělili a kdo chtěl, tak jel a ostatní šli na pláž. Naše děti s námi například nejely. :)
Na zámku jsem již 2x byla, ale podle mě je to jeden z nejhezčích zámků u nás a vůbec mi nevadilo, že jsem tam byla znovu. Další stránka je z posledního dne, kdy se udělalo opravdu nádherně a všichni jsme se šli ještě před odjezdem vykoupat. Měli jsme plány, že potřebujeme odjet dříve, protože syn měl být už na táboře, ale nakonec jsme vše zorganizovali jinak a jeli jsme až večer.
Používala jsem razítka KETA  a chipboards.






Krásný den
ÁJA

1 komentář:

  1. Na Sychrově jsme byli loni, máme to z chalupy kousek, je tam moc pěkně. Stránky máš super, mě když to vidím, úplně svrbí ruka, ale doma je neskutečný bordel, protože stále předěláváme byt a já už jsem nervozní jaký mám v PL skluz.

    OdpovědětVymazat