středa 2. dubna 2014

Pokračování ....Novinky JARO 2014

Poslední rok jsem se snažila vymýšlet nová razítka podle témat. Stále jich spousta chybí, ale ta základní už myslím zastoupena jsou a přáníčková si podle mě zasloužila "upgrade" ;-)
Takže dubnová razítka jsou PŘÁNÍČKOVÁ.


Nedávno mi totiž v mailu přistál dopis, ve kterém se pisatelka divila, že v  neobjevila žádné razítko děkuji. "Je to vůbec možné?" Bylo ;-) Takže jsem to napravila. Tímto děkuji za konstruktivní připomínku ;-)


Nová série obsahuje "pokračování" mnohoslovného razítka. Zase se jedná o takový upgrade velkoformátového svatebního. Stejně tak velmi oblíbené kulaté jsem připravila na přání...
Ale je tu spousta novinek. Především jsem se pustila do nového stylu. ;-)


A pro ty, které si chtějí s razítky hrát jsem připravila jedno, ze kterého po rozstříhání vznikne titul, 5 kytiček a lístky.. A abych vyzkoušela, jak tiskne, zkusila jsem jedno ultrarychlé pětiminutové přáníčko...


Jsem si jistá, že vy s tím dokážete zázraky. ;-) Já použila jen dva polštářky. I když i s těmi se dá vícerootiskováním razítka dosáhnout různých odstínů ;-)

A pro ty, které to mají rádi připravené mám taky jedno ;-)


Tyčinkami do uší jsem si potřela razítko červenou a zelenou barvou... Přiznávám, že zelenou jsem si vzala rychleschnoucí a nestíhala jsem otisknout včas ;-) Ale vy jste šikovnější ;-)

Krásný den

3 komentáře:

  1. Na to čekám!!! :-) Nešla by nějaká akce, prodávat celý štoček? :-) Páč já je budu potřebovat asi všechny... Jsou super! Díky za všechny.

    OdpovědětVymazat