pondělí 31. března 2014

Novinky JARO 2014

Všechny zdravím v dalším ročním období. Nevím, jak vy, ale já jaro miluju. Těší mě každičký květ a neskutečně mě dobíjí energií. Na druhou stranu jsem si myslela, že alespoň v zimě, kdy jsou naše aktivity přece jen trochu omezeny, si konečně najdu chvíli na scrap. Bohužel jsem si toho moc "neskrepla", ale na druhou stranu jsem připravila na jaro spoustu novinek. ;-)

Svatební razítka, která šla do prodeje na začátku měsíce března jste jistě  zaregistrovali.


Slibovala a plánovala jsem je dlouho, takže jsem se je snažila vymyslet na vícero použití. Speciálně pro toho, kdo by se rozhodl udělat si svatební album, jsem připravila velké razítko, pomocí kterého lze natisknout snad všechny titulky k jednotlivým etapám svatebního dne. A nejen svatebního. Tituly jako maminka, tatínek, den, úsměv,... jdou použít kdykoliv a kamkoliv.


Já osobně jsem si razítko otiskla na cling (bohužel předtím jsem si doplnila staz-on a dala jsem moc barvy a při otiskování mi to trochu uklouzlo, takže písmenka jsou na cling tučnější ...), pak jsem přesně nalepila gumu na cling. To dělám tak, že gumu zastříhnu až do "masa" a cling až k otištěným písmenkům z levé a spodní strany. Takže těch dvou stran se chytím a mám to vždy přesně. Pak obstříhnu ty zbylé dvě strany cling. No a pak už jsem jen stříhala proužky a ty pak na jednotlivá slova...



Další novinkou jsou chipboard. Rozhodla jsem se, že každý měsíc pro vás připravím takovou malou tématickou sadu. První se samozřejmě nabídly Velikonoce ;-)


Ty už jste zřejmě u Aktijky v HURÁPAPÍRU zaznamenaly. ;-) Sady budou vždy obsahovat velký nadpis a další motivy k danému tématu. U Velikonoc se nabídly vajíčka a zajíci ;-)


Dalším tématem pro měsíc duben budou recepty.


Sada obsahuje kromě velkého nápisu velkou měchačku a vařečky, hrnce a 10 čepic ;-)


Koupit si ji mohou jako první návštěvníci kurzu Hurápapíru a všichni ostatní už příští týden.
Ale i když mám ráda tuhle "barvu" chipboard (je taková příjemná a dá se obarvit), rozhodla jsem se obohatit kartonové výřezy i o další barvu.


Jasně, o černou.... Ale pozor! Chipboards jsou oboustranné. Z jedné černé a z druhé klasicky přírodní...



Takže další novou malou sadou jsou tyto černo-přírodní foťáčky ve dvou velikostech. V sáčku je najdete po 15 ks od každého druhu a prodejní cena bude stejná jako  u předchozích 2 minisad. Vlastnosti (jako pevnost a výška) jsou stejné. I tady platí, že motivy budu průběžně doplňovat....


A teď už absolutní novinka v sortimentu.
ŠABLONY!!!!!!!
Už tento pátek si v Lukách budou moct první zájemci koupit nové šablony KETA. V běžném prodeji budou k dostání příští týden.


Šablony jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který snese všechny techniky a způsoby použití. Je to stejný materiál, jaký používá většina výrobců šablon a tudíž jste se s ním již setkali. Je hodně pevný, pružný... Pro začátek jsem připravila 18 druhů šablon. 17 šablon je určených do běžného prodeje, jedna (deník - vlevo dole) bude součástí cestovní sady, kterou s Hurá papírem připravuji. (Papíry jsme s Aktijkou vybrali a objednali již v Anglii a razítka už jsou také vyrobena ;-))  Šablony jsou poměrně veliké. 14,5 * 18,5 cm. Vzhledem k tomu, že šablony sami vyrábíme, další motivy budou dle vašich potřeb a přání následovat ;-) Všechny šablony jsem osobně vyzkoušela a následně doupravila, takže po několika týdenním plánování, shánění materiálu, vymýšlení motivů a výrobě, vám představuju nové ŠABLONY KETA! Snad jsem se vám trefila do vkusu ;-)

Krásný den



15 komentářů:

  1. Super! Ty budou fimařky milovat!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se přidávám s chválou, těším se na ně!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty si hustá ;-) je to prostě bomba! Ať se jim na trhu daří.... Vonver

    OdpovědětVymazat
  4. Velká gratulace k povedenému počinu! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už se těším na tvoření ...úžasné novinky...Míla Voborníková

    OdpovědětVymazat
  6. už se moc těším na cestovní sadu
    snad jednou využiji svatební razítka...Adéla

    OdpovědětVymazat
  7. a to jsem si chtěla dát v dubnu zákaz nakupování :-)

    OdpovědětVymazat
  8. tak to jsi byla opravdu moc pilná

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem překvapená hlavně šablonami, jsou prostě úžasné. Je za tebou kus poctivé práce..

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné. Já už na těchto věcech mám legální závislost. Není týden abych neměla od Kety obálku a vždy mi udělá obrovskou radost.)

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní! Zase jsem objevila věci, které budu hrozně nutně potřebovat... :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Nádhera! Ty teda jedeš! Moc se na na všechny ty šikovné věcičky těším!

    OdpovědětVymazat