čtvrtek 6. března 2014

HURÁ SADA-ZIMNÍ-mini pro kamaráda

 Jarní prázdniny jsme strávili v Rakousku na horách. Bohužel já jsme si to tak moc neužila, protože jsem si hned druhý den přetrhala vazy v koleně a vypadá to na dlouhé léčení. To nemění nic na tom, že dovolená byla velice pěkná a zábavná. Jela nás velká banda a tak jsem na památku vyrobila kamarádovi minialbum jako vzpomínku na krásné chvíle-teď mám času :)). Nejprve jsem měla problém vylézt na půdu po žebřinách pouze po jedné noze, ale scrap volal a tak jsem to zvládla. Teď už je to pohoda. :))
Krátce po návratu jsem obdržela balíček s HURÁ SADOU se zimní tématikou. Nadchla mě barevnost. Sada se mi naprosto hodila. Chtěla jsem vyrobit něco malého a tak jsem použila kartonové album z minulé sady. Jsem vlastníkem malé domácí tiskárny-nadělil mi jí Ježíšek- a tak jsem si vytiskla pár fotek. Měla jsem jich pěkných víc, než jsem potřebovala a tak jsem album doplnila ještě dalšími stránkami, byly to zbytky různých alb, které jsem dostala od Kety.
Nejprve mi bylo líto použít oboustranné papíry, ale výsledný efekt stál za to.
Vše jsem polepila a nazdobila samolepkami a výseky ze sady. Také jsem použila nová razítka  KETA se zimní tématikou. Jsou super. Nakonec jsem album postříkala třpytkovým sprayem ze sady. Svázání byl trochu problém, jelikož kroužky ze sady byly hodně malé, tak jsem použila vlastní a ani ty mi nestačí a album se trochu otevírá :(.












Krásný den
ÁJA

4 komentáře:

  1. Nádherné "miníčko". Krásné detaily a barevná sladěnost.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak to je super albůmek. Také mám zimní sadu, povedla se, už jsem dokonce i něco použila a udělala zimní stránku z dovolené, také ji sem pak dám.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je extra povedené!!!

    OdpovědětVymazat