pondělí 14. října 2013

Project Life jako dovolená

 
Na srazu v Liberci jsme jako téma měly Project Life-můžu napsat tvrdé y, protože si myslím, že tam nebyl žádný chlap.:)
Já jsem tam původně jela s tím, že opravdu budu tvořit svůj již rozdělaný Project. Dělám ho trochu jinak. Hodně kartičky zdobím a nedělám ho po týdnech nebo měsících, ale podle toho, jaké byly akce a co jsme právě fotili. Keta mi řekla, že si takhle udělá svou dovolenou. To mě inspirovalo. Těsně před odjezdem jsem ještě sbalila fotky z naší letošní zimní dovolené na horách a také pár věcí, které se zimou souvisí. Razítka, chipboards, ozdoby.
Úplně mě to nadchlo. Mám hotovou celou dovolenou. Na srazu jsem se naučila psát na PC journaling, takže dovolená je i perfektně zdokumentovaná. To se mi moc líbí, jsem totiž dost praktická. Je to pro mě ideální. Vše jsem tam stihla udělat.  Doma jsem si pouze dopsala texty. Na svůj celoroční Project jsem samozřejmě ani nesáhla.
Začala jsem dělat naší další, tentokrát letní dovolenou. Můžu použít plno kartiček  a ostatních věcí z balíčku ze srazu. Budu pokračovat ve stejném stylu a pak vše dám do jednoho alba.
Trochu se obávám, že se mi pak už nebude chtít dělat normální album.:)
Použila jsem razítka KETA, chipboards,HURÁ SADY-jarní i letní a nové kartičky od Kety do Projectu Life.













Krásný den
ÁJA

6 komentářů:

  1. Úžasný!! Moc mě bavilo tě při práci pozorovat. Šlo ti to fakt od ruky.

    Podle mě tohle je jediný způsob, jak si může aktivní pracující žena zpracovat všechny fotografie z dovolené. Klasický project life týden po týdnu je pro mě časově tak náročný, že to prostě nedám. Ono i tohle zpracování čas zabralo...Ale...Mě nebaví si fotky nějak v pc upravovat, dopisovat do nich texty...to pro mě prostě není odpočinek, Ale práce. Já odpočívám u toho, když si prsty hrajou s papírem...Takže já jsem si nechala vyvolat 250 ks fotek a ty jsem si originál zabalené na sraz vezla. Jeden celý den jsem je stříhala, řezala, dávala do kapes. Naplněných 17 obalů jsem si přivezla domů a až budu mít chvilku a to i klidně hodně malou chvilku, stačí obaly vytáhnout a ozdobit klidně jen jeden chlívek.. Když se budu chtít víc rozjet, můžu si vložit mezi ně i celou třicítkovou stránku. Moc se mi ten systém líbí. A i v tomto duchu se v nejbližších dnech dočkáte další řady Hurá sad. Tentokráte zaměřených na project life, ale převedený do českých podmínek. Kartičky i razítka už jsem v Liberci s Ájou otestovala a v příštích dnech je můžete vyhlížet u Aktijky.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je supr! Moc se mi projekt líbí a souhlasím s Ketou a co hlavně....těším se na ty nové kartičky a razítka....taky v tom lítám ;-) Dokonce si dovedu představit zpětně album v tomto duchu, dětem od narození.

    OdpovědětVymazat
  3. Andrejko, máš to skvělé a i já se podepisuji pod Ketin příspěvek!

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mně by asi také nebylo reálné dělat Project life každý týden. Takže jsem si říkala, že začnu dělat měsíční stránky. Moc se těším na nové sady!!! :-) Stránky jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
  5. Andrejko, máš to nádherné. Mně hlavně sraz v LB nakopl zase pohnout s PL, dodělala jsem první půl rok a to je super. Na kartičky se moc těším, v LB jsem je viděla, jednu jsem i stihla vyzkoušet, tak se moc těším a netrpělivě vyhlížím, povedly se.

    OdpovědětVymazat
  6. Máš to bezvadně zpracované a závidím, že ti to tak odsejpá...já mám prázdná alba :-))) a prázdniny jsou tááák daleko

    OdpovědětVymazat