pondělí 9. září 2013

Po prázdninách....

...vás všechny zdravím! Doufám, že jste si léto parádně užili a stejně jako já nashromáždili spoustu zážitků, energie a scrapbookového materiálu ;-) Já jsem zažila to nejkrásnější léto a "nepromarnila" snad jediný den. Vlastně ani scrapbookově. Ve dnech, kdy jsme něco nepodnikali a já nepsala smash či nesbírala letáčky, brožurky, fotky,.... pracovala jsem (ač to tak nevypadalo) na novinkách. 


Možná  jste je  zaregistrovali... Do nabídky jsem přidala nový font č. 8
Je náročný na zpracování, protože je hodně krucánkový, ale myslím, že o to víc efektní. Určitě jste si ho všimli na úžasném smashi, který si připravila Ája do Chorvatska.



S Aktijkou jsme v srpnu připravili další v pořadí už třetí HURÁ
sadu. Tentokrát zaměřenou na podzim, babí léto a návrat do školy.
Výběr barev byl tedy typicky podzimní ;-)

Trochu jsem
měla při přípravě samolepek a kartiček obavu, aby nebyly moc "přírodní" a mělo to šmrnc. Ale myslím, že se nám podařilo  poskládat další zajímavý balíček. Určitě oceníte obal na cling razítka. Je to asi nejpřehlednější a nejpraktičtější způsob skladování cling razítek. Chipboards listy jsou hodně jemně vyřezané a nadpis podzim i přes svou křehkost je poměrně výrazný a jistě na stránce zaujme. I cling razítko obsahuje řadu motivů. Já osobně si užiju ptáky, protože ty jsem schopná nacpat všude ;-)

No a jakmile jsem měla hotovou sadu, vrhla jsem se na vánoční razítka. Letos s předstihem. Je pravda, že letos jsem také objevila vaše požadavky v mailu mnohem dříve než loni ;-) Na většinu z nich jsem reagovala a do nabídky nových vánočních razítek umístila.


Snažila jsem se a hledala pro letošní vánoční razítka nové fonty. Aby to bylo zase něco jiného .... ;-)


 Většina z vás připravuje spoustu PFek. A já jsem přemýšlela, jak vám vyhovět a razítko do nabídky zařadit. Přece jen koupě razítka na 1 rok mi přišla dost nepraktická. Proto jsem připravila "balíček" hned na 3 roky. ;-) A jelikož všichni víte, jak ráda balím dárky...potřebovala jsem nějakou hooodně univerzální visačku. Vyrobila jsem si proto visačku, která jde použit prakticky na cokoliv a nápisy jdou pro změnu použít na jakoukoliv stránku.To je asi nejuniverzálnější razítko z celé série.

Doufám, že jsem se trefila do vkusu každé z vás alespoň jedním razítkem. V prodeji je najdete už dnes ;-)

Krásný den

7 komentářů:

  1. Je skvělý, že se ti léto povedlo :-) Vše je parádní a těším se na další novinky!!!

    OdpovědětVymazat
  2. I já už Hurá sadu mám a brzy bude hotové i malé album, které bude ve stejném stylu jako ty předešlé.Nová písmenka jsou nádherná.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, zdravím po prázdninách. Také jsem měla krásné léto, doma jsem pobyla jenom pár dní, takže scap šel stranou, ale už pomalu zase začínám. Nová razítka jsou super, no jo Vánoce za chvilku, už bych měla začít s kalendáři. :-) :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, podzimní sadu mám, stejně jako letní, obě jsou super, už se těším, až si zase něco scrapnu. :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Supééééééééér!!! Jedno lepší než druhé!!

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní razítka, výřezy i sada (ačkoliv stále odolávám, musím uznat, že mě i tahle přiměla přemýšlet... ;)...).

    OdpovědětVymazat
  7. Vše je moc krásné! Díky vám se snad budu těšit i na tu zimu ;-)

    OdpovědětVymazat