čtvrtek 1. srpna 2013

Smash na dovolenou v Chorvatsku


Smash na dovolenou prostě nesmí chybět.
Obdivuji smash, který je i s fotkami, ale já bohužel nevlastním malou, přenosnou tiskárnu na fotky, takže do smashe hlavně píšu a lepím letáky, mapy atd.
Dost se vždy nasmějeme, když si to pak zpětně čteme.
Opět jsem nejprve nazdobila desky, tentokrát jsem místo stužky na zavázání zkusila použít kloboukovou gumu, kterou smash  uzavřu.
Ze stužky si udělám záložku, abych byla vždy hned na té správné stránce.
Papíry do smashe si nazdobím už doma a pak se jim vždy přizpůsobím textem.
Použila jsem hojně razítka KETA a chipboards.
























Je to jen pár stránek ze smashe.
Krásné prázdniny
ÁJA

9 komentářů:

  1. Máš smash jako vždy krásný, Ájo. Dělám ho podobně. Doma si pak na místa, když mi zbydou, dolepím třeba fotečku , když mi zbyde ;-), ale smash pojímám hlavně jako deník, zápisky, mapky, prospekty, vstupenky...
    Přeji ti ( vám všem ) krásnou a bezchybnou dovolenou a spoustu zážitků :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné! Já dělám "cestovní deníky" a mám jen dva, protože si je dělám jen z dovolených, na kterých mi záleží. Doma připravím základ, žádné zdobení. Zápisky formou deníku, dolepím vstupenky, letáky... Rovnou vytřídím fotky a nechám si v deníku místo ve správném rozměru a fotky pak jako poslední dolepím doma.
    A přidávám se k přání krásné dovolené! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj smash se mi moc líbí...já mám připravené jednotlivé listy, málo zdobené, abych tam mohla vlepovat prospekty a tak a nechávat si volná místečka na fotky...ty dolepím doma a nakonec svážu. Deník z červencové dovolené budu dělat celý doma, vše mám seřazeno v podkladech a doufám, že se k tomu brzy dostanu. Líbilo by se mi přijet domů a vézt si již hotový deník :-), ale jako vždy nestíhám...

    OdpovědětVymazat
  4. Máš jej nádherný! Já obdivuji tu připravenost, jak máš deník vlastnoručně nachystaný. Přeji krásnou dovolenou!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný smash, Ájo. Přeji krásnou dovolenou a šťastný návrat. isobelka

    OdpovědětVymazat
  6. Je nádherný !!
    Spousta nápadů na použití a kombinaci razítek :-))
    Fakt skvělý !!

    Krásnou dovču !!

    OdpovědětVymazat
  7. Obdivuji, jak někdo dokáže zdobit stránky předem a pak se do toho ještě nějak napasovat. Já tentokráte deník řešila za 5 minut 12. U Aktijky jsem vyzvedávala večer před odjezdem Brag Book od Fancy Pants a pár razítek od Kety. To je vám šikovná věcička, ten Brag Book. Stránky na psaní (tužší) se střídají s fóliemi na fotky (dodám, jinak bych vůbec fotky nedávala, ale takhle to bude ještě lepší) a s kapsami. Vrátila jsem se s téměř dopsaným deníkem (chybí mi poslední den) a se zdobením asi do půlky dovolené (chytla jsem skluz, protože mi došlo rolátku a sháněla jsem ho další 4 dny).

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásný smash! Přeji super dovču :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný smash. Já sice jedu úplně jiný systém, ale o to víc tenhle obdivuju!!! A nejvíc se mi líbí použití dvou razítek dohromady - z razítka fotáku s textem na kamždém kroku - jsi kombinací s razítkem smích udělala "smích na každém kroku" je supr!!!!

    OdpovědětVymazat