úterý 1. ledna 2013

Šťastný nový rok 2013

Doufám, že jste jako já prožili báječný Nový rok a celý nový rok 2013 budete mít šťastný, plný zdraví, lásky, pohody, spokojenosti a nápadů. To vám všem ze srdce přeji. ;-)

V loňském roce jsem vyhlásila vánoční soutěž a do uzávěrky ještě dorazily 2 příspěvky, které jsem nestihla zveřejnit. Tak to spojím rovnou s vyhlašováním výsledků soutěže ;-) Shodou okolností totiž při hlasování v naší firmě tyhle dvě scrapařky byly největšími konkurentkami.

Od Markéty Burešové mi dorazila fotografie věnce na dveře.


Tenhle věneček mě hodně nadchl. Je nádherný. A mám pocit, že si takový příští rok vyrobím. Takový lift ;-) Jen bez těch andělských křídel, protože s těmi já to moc neumím. Věneček se umístil těsně na druhém místě. A jako můj horký favorit si zaslouží cenu. Takže si mi Markéto můžeš napsat o jakékoliv velkoformátové razítko. ;-)

A vítězkou soutěže je naše stará dobrá známá  Jitka Kozubková (Jíťa), která kromě adventního kalendáře s chipboard číslicemi, ozdobami a razítky


poslala ještě krásně zabalené dárečky


Moc gratuluji!

Všem děkuji za nádherné příspěvky

6 komentářů:

  1. Obrovská gratulace vítězce... nepochybně zasloužená výhra.... nádherný kalendář a ty dárečky, áááách:o) Příští rok budu balit hned jak něco koupím, abych si s tím mohla taky tak krásně pohrát.
    Chci moc poděkovat za tento blog plný nápadů a inspirace a v novém roce přeji více návštěvníků a ještě více chtivých zákazníků:o)))

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí všechno, jak věnec, tak skvělý adventní kalendář i zabalené dárečky....gratuluji vítězce i druhé v pořadí. Stejně jako Vonver budu příští rok balit dárky hned po jejich zakoupení protože letos jsem to v tom množství, co jsem musela zabalit najednou nezvládla. I já děkuji za tento skvělý blog, za to, že sem i já mohu přispívat a do nového roku přeji co nejvíce spokojených zákazníků a návštěvníků!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulace oběma vítězkám. Věnec je luxusní a i balíčky jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluji vítězce, opravdu si to zaslouží. Ten kalendář je skutečně nádherný.
    Já také děkuji za tento blog a hlavně Ketě za její úžasná razítka, bez kterých si své stránky už nedokážu představit. Díky za to, že jsem dostala tu možnost inspirovat ostatní. Donutilo mě to naučit se trochu více pracovat s PC a fotit a upravovat fotky. Přeji Vám všem do nového roku jen to nej a také hodně času na tvoření.

    OdpovědětVymazat
  5. Jéééé :-)) Mám obrovskou radost a moc děkuji !!
    Zároveň velká gratulace vítězce - kalendář je krásný a pro balíčky ani nemám slov, neuvěřitelné !

    Ketě děkuji za blog a nápady a všechna razítka a stejně tak všem "místním" přispěvatelkám.
    Do Nového roku všem hodně štěstí, radosti inspirace a času na tvoření .

    Markéta Burešová - Screbla

    OdpovědětVymazat
  6. Juchuchu, mám obrovskou radost! Razítka a chipboardy Keta používám často, takže výhru určitě hodně využiju. Jsem ráda, že se kalendář i balíčky líbí, mmch ty jsem balila asi hodinu před tím, než jsme je měli předat :), a to si taky každý rok říkám, že budu balit s předstihem. Děkuji a moc těším se na další novinky!!!

    Fajnový rok 2013, hodně štěstí, pohody, spoustu scrap nápadů a hlavně zdraví
    Vám všem ze srdce přeje

    Jíťa

    OdpovědětVymazat