pátek 21. prosince 2012

Vánoční soutěž

Je zvláštní, že každý si stanoví nějakou metu, cíl, kterého by chtěl do Vánoc dosáhnout. Já jsem potřebovala odejít z práce s minimálním množství nedodělků, můj manžel se zase rozhodl do Vánoc zredukovat počet nedodělaných věcí v našem domě. Takže po 1,5 roce bydlení v novém domě, je nutnost do Vánoc doobložit krb, zařídit, vyštukovat, vybílit druhou  koupelnu, udělat parapety,... A to vše od 20. do 24. prosince. Takže mně na všech vánočních dekoracích leží centimetrová vrstva prachu, ted se právě bílí, ... Je na ránu. Ale je můj a zase bude kus hotový ;-) Jen plánované zdobení jsem zredukovala na to, že snad stihnu uklidit ;-) O to víc se ale kochám nad vašimi výtvory v mailu.

Čajodárečky  (kapsička s 2 čajovými sáčky) pro kolegynky v práci mi poslala Lada Pouková.


A je vidět, že jablko nepadá daleko od stromu a Lada velmi inspiruje svou dceru Anetu (11 let), která vytvořila nádherné naušnice! Nadchly mě tolik, že za ně Ladě po Vánocích pošlu spec. dáreček ;-)


Další způsob použití (na látku) mi přišel od Katky Dachovské  Razítko vločky použila na šatičkách a křidýlkách Andělky 22 cm veliké. Razítka jsou embossovaná.


Spolu se synem (4 roky) ;-) ještě vyrobila nádherné dekorační srdíčko, které je také embossované.
Moc se mi to líbí. I já jsem si totiž tuhle velkou vločku oblíbila ;-) A když ji vidím v kombinaci s malými, musím uznat, že ty mi chybí a to rozhodně budu muset příští vánoční sezonu napravit a vyrobit ;-)


Vánoční dekorace s chipboards mi přišla od Jany České. Postříbřit, naembossovat, doplnit kamínky a krásná dekorace z "kartonu" je na světě ;-)



Další využití razítek mi poslala Tomda. Vytvořila nádherné visačky na dárky.





Všem zúčastněným děkuji za nádherné příspěvky a těm, které o tom uvažují, držím palce a závidím ;-) Já jdu obkladačky od vápna :-D

Krásný adventní víkend

1 komentář: