neděle 2. prosince 2012

1. adventní neděle

A je tu advent. Nádherný vánoční čas. Jedna z mála příležitostí, kdy navštěvuji centrum našeho města. Krumlov je o adventu nejnádhernější. ;-) Už 7 let dodržujeme o 1. vánoční neděli posloupnost divadlo - rozsvěcování vánočního stromu na náměstí - kavárna - zapálení svíčky na adventním věnci. Dnes vypustíme divadlo, protože tam jde Kája zítra se školou. Ovšem ostatní dodržíme. Jen ten věnec jsem vyměnila za modernější a praktičtější variantu.


Máme doma hodně teplo a od druhého adventu jsem měla vždy holé větvičky. Tak jsem letos klasický věnec vypustila ;-)  Původně jsem číslice udělala zlaté, ale nakonec mi přišly tyhle surové chipboards lepší.

Nádhernou 1. adventní neděli vám všem!!!!


4 komentáře:

  1. Nádherná, vkusná, decentní výzdoba ( psát "věnec" není na místě ;-) ) . Krásnou první adventní neděli i tobě ( vám ) , užijte si ji. My máme taky rozsvěcení stromečku a pak divadlo :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný svícínek, ala adv. věnec ;-)
    Přeji Ti, taky krásnou a klidnou 1.adventní neděli!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky vám všem přeji krásný a pohodový adventní čas. My jsme absolvovali Staromák a doma rozsvítili první svíčku na věnci.

    OdpovědětVymazat
  4. Mončo, na Staromáku prý bylo hodně lidí a psali, že hrozilo ušlapání, tak doufám, že jste přežili bez úhony. Jinak přeji také krásný adventní čas. Svícínek máš moc pěkný, já mám doma něco podobného, svícen z Nanu Nana s větvičkami a ozdobami a nemůžu si ho vynachválit, klasický věnec také nekupuji, vadí mi ten bordel z něho. A shodou okolností mám v kuchyni keramický adventní věnec z Českého Krumlova. :-D :-D

    OdpovědětVymazat