pondělí 24. září 2012

Snažím se..

Je tu podzim. Nemám ho ráda. Nesnáším ho. Šedé, vlhké, věrné, krátké dny mě každoročně uvrhnou do nenálady. Nemluvím o slunných podzimních dnech plných barevného listí. Ty jsou neskutečně energické. Ale kolik takových dní je.... Pár. :-( Tenhle týden už jsem dokonce musela vyndat v 7.30 ráno škrabku na led na sklo auta :-( To mě asi dorazilo. Nico mě nebaví, nic mi nejde od ruky, každá činnost mě stojí spoustu energie, nemám šmrnc ani jiskru v oku a moooc mi chutná :( Prostě podzimní deprese je tu. Sotva jsme se vyhrabali ze střevní chřipky, začátku školního roku...Mám rozdělaná vánoční razítka ... Prostě tenhle rok jsem se rozhodla s tím bojovat hned v zárodku ;-)  Je to náročné, ale jde to. A abych i novou kolekci vánočních razítek dodělala, rozhodla jsem se scrapbookově naladit ;-) 

V pátek večer jsem vytáhla fotky... Jsou z letošní zimy. Byl to jeden z těch perfektních dnů. Krásné počasí, skvělá nálada, úžasně strávený den. Takové fotky miluju. Dodávají energii a i tvoření jde samo. ;-)









Na stránce jsem toho použila hodně.  Kromě razítek, písmenek (ta jsem embossovala bílým práškem), visačky z oblečení i obrovskou vločku, která je z big shotu od Dáši. Moc se mi líbila.
A jelikož mi jedna velká fotka zbyla, rozhodla jsem se udělat stránku nejen Kájovi, ale i Lidušce






I na téhle stránce jsem si užila embossování. Musím říct, že můj prášek nemá chybu. Dokonale vykreslí i ty nejjemnější čárky. Nebo to bude těmi razítky :-DDD ?

Tak to vidíte....snažím se a bojuji se svou podzimní nenáladou, abych našla nějakou inspiraci a měla nápady ;-)

Přeju vám krásný nový týden s perfektní náladou

 



2 komentáře:

  1. Také bych raději vrátila léto, ale co se dá dělat, zase se můžeme těšit na Vánoce. Obě stránky jsou moc pěkné, krásná zimní atmosféra, velká vločka je super, také jsem si jí u Dáši nabigshotovala. :-)

    OdpovědětVymazat