pondělí 10. září 2012

Pracuji také pro Egérii

Ve volném čase se nezabývám jen scrapem, ale také máme ještě se dvěma ,,holkama,, občanské sdružení Egéria. Vlastníme již svůj stánek a při různých velkých akcích našeho města prodáváme napečené dobrůtky od našich pekařek. Těch je už skoro sto :). Od nich napečené dostáváme zadarmo a výtěžek vždy předáme konkrétní osobě.
Ten, kdo nám pomáhá, vždy ví, kam penízky putovaly.
Chtěla jsem  naše akce zdokumentovat, proto jsem psala kroniku. Po tom, co jsem objevila scrap, tak jsem do kroniky lepila papíry, fotky, plakátky atd. Samozřejmě to nebyla nejlepší volba. Kronika je už plná a má tvar písmene V.
Proto jsem začala vyrábět takové deníky. Na každou akci, která nás čeká, bude jeden. Píšeme tam my, naši zákazníci, pomocníci. Pak na zbytek nepopsaných papírů nalepím fotky. Zatím je to polotovar, budu ho ještě svazovat.

Ten první je připraven na Vinobraní. Použila jsem razítka č.G0332 a mé dvě další velice oblíbená razítka č.G0328 a č.G0216, které si vždy přepíšu, jak potřebuji.



Druhý deník budeme mít na Advent. Opět na poslední straně moje oblíbená razítka a také chipboards od KETY.





Krásné září a po dovolené v Paříži se Vám zase ozvu.
Ája

2 komentáře:

  1. Deníky jsou super!!!!! A přeji krásnou dovolenou!

    OdpovědětVymazat
  2. Obdivuji nejen Tvoji činorodost, ale i to, jak dokážeš pracovat pro druhé a navíc ještě dělat i kroniku, deníčky. Jsi úžasný člověk a čerpám z Tebe i na dálku sílu.
    Přeji krásné pařížské zážitky :-)

    OdpovědětVymazat