úterý 4. září 2012

My, tentokrát v Žatci

Jak už jste určitě četli, sešly jsme se předminulý víkend u Dáši v Žatci. Píšu to trochu se zpožděním, vím.... Ale já to prostě odsud z jihu mám všude nejdál a cesta byla tak dlouhá, že jsem trochu dorazila má už takhle bolavá záda a celý týden jsem jen polehávala. Proto tedy až teď...  Ale stálo to za to ;-) Pohodová atmosféra, útulné zázemí, perfektní společnost...prostě relax jak má být.


A tady jsme zleva stojící Haňule, Andrea, KETA, Gabreta, sedící Isobelka, Vonver a Dáša.

Chyběla jen léčící se Monika, kterou tímto zdravím a přeju brzké uzdravení ;-)

A co jsme dělaly? V pátek jsme obdivovaly Dášin dům. Speciálně já cit, se kterým je dům zařízen. Povídaly, jedly, pily...to znáte ;-)
A druhý den v tom pokračovaly.... ;-)
Ale přece jen jsme něco vyrobily. Trička. Já jsem holkám předala okoukané fígle z kreativní výstavy v Holešovicích a při té příležitosti jsem si taky jedno udělala. Jedno super rychlé desetiminutové, ale povedené. Alespon mně se mooooc líbí ;-) Je jednoduché. Jedna kytička od Gabrety a pár cákanců a šmouh. A mé razítko ruční práce ;-)


Musím Gabretě za nápad s tričky poděkovat. Fakt mě to bavilo ;-) A myslím, že nejen mě. Andrejka stihla trička hned 2 ;-)










I já jsem se zase něco přiučila.... Kytička, kterou jsem použila byla z Gabretiny dekorativní sady velkoformátových razítek. Mám dojem, že na zeď. Líbila se mi a dobře se s ní pracovalo. A při chválení mi holky bigshotářky vysvětlily, že pomocí vyřezávacích šablon jde z moosgummi krásně vyříznout jakýkoliv motiv. A je nejvýhodnější na moosgummi rovnou nalepit cling pěnu a to celé prohnat bigshotem.... Máte rázem cling moosgummi razítko...na textil ideální. ;-)

A o tom taková setkání jsou. Předání poznatků, zkušeností, zážitků a nejen těch scrapbookových. Obzvlášť nové poznatky ohledně opačného pohlaví jsou k nezaplacení ;-)

Krásný den

1 komentář:

  1. Jo, jo, bylo to super, pořád vzpomínám, škoda, že to tak rychle uteklo. Tak snad zase brzy.....

    OdpovědětVymazat