pondělí 24. září 2012

8.B

Pustila jsem se do výroby vánočních přáníček, protože je chci mít hotová do konce měsíce, abych mohla pokračovat přípravami na Vánoce a to tvorbou kalendářů. Přesto jsem stihla ještě jednu stránku do Kátina alba. Opět školní fotka, tentokrát ještě ze základní školy.


Jako podklad jsem použila čtvrtku staršího data od WeR a postříkala minimisterem. Dále čtvrtky od MME (moje oblíbená značka) a strukturovanou žlutou čtvrtku, kterou jsem projela mašinkou Texture Boutique a osmirkovala. Filmový pásek jsem vyřezala na své mašince Craft Robo (je hodně podobný tomu z Big Shotu), chipboardy hvěz mám jestli se nepletu od Kety, žlutá visačky hvězdy je z nějaké hrabárny ze srazíku, knoflík hvězdičky je chipboard a je ze srazíku v Liberci. No a samozřejmě jsem použila pro mne už nepostradatelná razítka od Kety č. G0203 a G0319. Nápis jsou písmenka od Woodware obarvená černým inkoustem.

Přeji vám hezký den a úspěšný start do nového týdne!
isobelka

3 komentáře:

  1. Stránka je moc pěkná. Líbí se mi, jak jsi jí barevně vyladila.

    OdpovědětVymazat
  2. poradila sis s ní obdivuhodně!! školní fotka je moje noční můra. je tam vždycky tolik barev a tobě se je podařilo "sjednotit". moc se mi stránka líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. krásná stránka. Líbí se mi její kompozice a barevnost.

    OdpovědětVymazat