středa 20. června 2012

Dárečky pro trenérky


Zuzanka chodí tančit. Protože se blíží  konec roku, tak končí všechny kroužky. Chtěla jsem, jako poděkování, dát trenérkám nějaký pěkný dárek na památku. Co jiného, než malý albůmek s fotkami. Albumy mám hotové, připravené, jen nalepit fotky, které jsem teprve nechala vyvolat. Klasicky na poslední chvíli.
V pátek mají rozlučku, tak to musím stihnout. Koupím ještě nějakou kytičku v květníku a půjdeme se rozloučit. Ne na dlouho, v srpnu už zase jedou na soustředění. Fotky použiju z letošní Itálie, kde jsme byli na soutěži.













Albůmky jsem poprvé udělala na výšku a moc se mi to líbí. Nechala jsem raději udělat menší formát fotek. Uvnitř je 9 listů, které po nalepení fotek jen malinko dozdobím.
Použila jsem na všechno stejné razítko Děkuji ti moc, moc, moc a razítka č.G0216 a č.G0328, která používám vždy na zadní stranu.

Přeji všem krásné a pohodové dny
Ája

2 komentáře:

  1. Ájo, ty jsi neskutečná! Zase tolik práce a ty to stíháš a děláš takové krásné dárky :-O

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné a dobrá inspirace. Připomíná mi to můj předvánoční maraton, kdy vyrábím kalendáře pro trenérky. Už jsem myslela, že letos budu mít klid, protože Kačka chtěla s gymnastikou seknout, nakonec dělá ještě rekreačně, ale příští rok bude opět závodit, už na podzim v podiovkách....prý by jí ta gymnastika moc chyběla. :-) A já už abych začala lepit po prázdninách. :-D

    OdpovědětVymazat