neděle 21. října 2018

Adventní kalendář pro mamku - 1/2018

A je to tady! Za 2 měsíce jsou Vánoce. Já vím, mám s tím dát pokoj, když venku je pořád takové krásné teplo a tolik toho ještě kvete... Jenže já jsem se letos rozhodla, že udělám radost adventními kalendáři, co nejvíc to půjde. Měla jsem nádherný rok  a nemůžu jen brát, je třeba i dávat. ;-) I když zrovna tvorba a předávání kalendářů je pro mě hrozně dobíjející. :-)

První kalendář, který jsem dnes předala, je pro mou mamku.



Premiéra. Nikdy jsem jí ho nedělala. V hlavě už jsem to měla od léta, takže věci do něj jsem nakupovala průběžně. A i to byla radost. Je tam od všeho trochu :-D Svou zásobu papírů jsem letos opět doplnila o papíry IKEA a DM drogerie. Stříbrný s bílými vločkami je z loňské zásoby. Myslím C&A. Červený z hvězdičkami je z DM. Červený pruhovaný, stříbrný a bílý je IKEA. Moc hezky se s nimi pracovalo.



Všechny balíčky jsem ovázala bílou širokou stužkou IKEA. Moc ráda ji používám už roky. A přidá každému balíčku svou šířkou elegantní vzhled. Z jedné strany je lesklá a z druhé matná. Já používám tu matnou stranu. Čísla jsou opět má chipboardová.


A co s balíčky? Dlouho jsem nad tím přemýšlela. Chtěla jsem, aby to bylo elegantní, vyladěné a zapadlo to do nové bílé pracovny. Jakmile jsem objevila v Primarku filcový šedý proplétaný košík, bylo hotovo.


Trochu jsem měla strach, aby se mi tam všechny balíčky vešly, ale obava byla naprosto zbytečná. On je takový nafukovací ;-))



Ještě malé "věnování"


a předala jsem. Mamka nezklamala. Ta umí dárky přijímat. Možná to zní jako blbost, ale někdo to neumí. Začne vám vyprávět, jak jste si neměli dělat škodu a kolik to bylo zbytečné práce,.... To pak nemáte vůbec radost. Děti tohle nenapadne. ;-) Ty se radují vždy.

Krásnou neděli!

4 komentáře:

  1. Škoda,že nejsem vaše druhá maminka. Néééé,máme přece jen jednu maminku. Ale udělal by mě taky kalendář radost, když mám těch čerstvých 60. Toto letí... Taky budu vymýšlet vnoučátkům do pytličků,maminka nechce sladkosti,tak jsme zvědavá,zda to nahromadím,děti 5 a přes 2 roky. Mějte se krásně.

    OdpovědětVymazat
  2. Říkala jsem si v duchu, že začínáš s balením brzy...a Ty už máš i předáno! :-O Páni! No dobrá, tak mám díky tobě (ZASE!!!)dojem, že jsem opožděná...měla bych se konečně letos polepšit. Díky za nakopnutí, za inspiraci i za sdílení nápadů, kam pro ladící, elegantní papíry! ;) Měj fajn (pořád ještě) podzim. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Takovou dceru by si přála jistě každá maminka. Máš to krásně vyladěné.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to moc krásné a vyladěné a s láskou vyťunťané. Opravdu krásné. Nedivím se, že má maminka radost a může si ještě měsíc užívat a dívat se a kochat nerozbalenými balíčky...

    OdpovědětVymazat