pátek 21. dubna 2017

Výprava do Skotska

Minulý rok v květnu jsme se vypravili já, můj manžel a jedna kamarádka autobusem plným důchodců do Skotska. Byla to neuvěřitelná zábava, nikoho jsme neznali, ale parta byla opravdu skvělá.
Jeli jsme přes Plzeň, Německo a do Holandska, kde jsme nastoupili na trajekt a pak přistáli v Anglii. Odtud jsme pokračovali do Skotska.

Na cestu jsem si připravila jako vždy smash. Měla jsem ho pořád s sebou a neustále něco psala, hlavně pak v autobuse jsem měla takovou malou pracovnu. Sklopila jsem stolek přede mnou a psala, lepila a stříhala.

Smash jsem udělala ze sady papírů Free spirit paper pad. Je to sada oboustranných papírů 12x12 a koupila jsem jí náhodně v TK Maxu v Německu za super cenu.
Ve svých zásobách jsem měla doma insta kartičky k této sadě.

Rozhodla jsem se, že budu PL dělat z této sady. Tedy poprvé nemám celou sadu kartiček, ale používám jen papíry ze sady, dále jednobarevné papíry, které ladí, insta kartičky a sadu bílých kartiček na journaling. Taková malá výzva.



Nejprve jsem si prošla ve svých zásobách vše, co by se mohl hodit. Ladící abecedy, samolepky, brads, chipboards, výseky.
Na první stránce je odjezd a cesta autobusem, na druhé pak cesta trajektem.




Použila jsem razítka KETA a také chipboards.
Jedu přesně podle smashe, prakticky to vše přepisuji, takže na všech kartičkách jsou opravdové dojmy v tu danou chvíli.

Zatím mě práce moc baví, doufám, že mě to brzy nepřejde, protože mám asi 500 fotek na zpracování
Hezký den
Ája

Žádné komentáře:

Okomentovat