středa 30. listopadu 2016

Adventní kalendář 1

Tenhle podzim mě zmáhá. Miluji podzimní dny plné slunce a barevného listí. Nic nedodá víc energie. Ale tyhle šedé, ponuré, studené, vlezlé .... podzimní dny mi berou veškerou radost ze života. K tomu když se přidá dlouhodobý skluz v práci, tak z toho vyjde ořezané množství adventních kalendářů a dodělávání na poslední chvíli ;-)

Letos jsem začala adventním kalendářem pro mého synovce. Tomu maminka koupila dobrůtky a lego stavebnici. V počátečním nadšení a chuti do kalendářů jsem se rozhodla, že nebudu dílky motat do dobrot a udělám mu kalendáře dva. ;-) Lego jsem si musela nejprve rozdělit do balíčků po dnech...


Návod dostane každý den na tablet ve zprávě, takže bylo třeba nepoplést dny a čísla stránek...;-) Formu kalendáře jsem nakonec zvolila také sáčkovou. Z balícího papíru jsem si nastříhala proužky a slepila sáčky.
 
Na sáčky jsem nalepila chipboard číslice  a sáčky naplnila. Na úzký karton délky 70 cm jsem je odspodu tavnou pistolí začala lepit v pravidelných rozestupech.
 
 
A nakonec jsem nahoře udělala díru na zavěšení.
 


Tak to byl první ;-)
 
 


4 komentáře:

  1. Super, jdeš s dobou :-) Já si lámala hlavu jak natrhat návod, ale posílat to po dnech na tablet mě nenapadlo :-D Tak mám do příštího roku co zlepšovat.... Krásný adventní čas.

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé! A přestože šedivé dny také nemám ráda, tahle šedo-stříbrná kombinace je absolutní TOP! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super :-) vidím že máme letos stejný nápad:-) jen u nas bude návod hned první den ať ví na co se těšit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super :-) vidím že máme letos stejný nápad:-) jen u nas bude návod hned první den ať ví na co se těšit :-)

    OdpovědětVymazat