úterý 10. května 2016

Rakousko hory 2015 PL-1

Již jsem několikrát psala, že nedělám klasický PL, ale do kapes si dělám naše zimní a letní dovolené. Má to mnoho výhod. Už neřeším, jaké album udělat, jaký formát a hlavně jak narvat tolik fotek na stránku, abych z každé dovolené neměla alba tři.
Protože jsem se vybavila novými kartičkami od Becky Higgins Midnight Core Kit, nemohla jsem se dočkat, až začnu tvořit. Ostatní věci, jako vždy, šly stranou.
Když tvořím do kapes, nikdy si nedělám žádné návrhy, prostě si vezmu fotky, které spolu souvisí a vyberu kapsu, do které fotky dám. Řeším hlavně, jestli jsou fotky na výšku nebo na šířku. Pak už je vždy ořežu tak, abych je tam dostala.

Ke kartičkám si vyberu vždy hodně 30 papírů, jednobarevných i vzorovaných, které se mi ke kartičkám hodí. Tyto kartičky jsem si vybrala hlavně proto, že má Zuzka žlutou zimní bundu :).





I když mám kartiček dost, stále jsem velký spořílek a když fotka zabere většinu kapsy, je mi líto jí použít. Takže já vlastně nakonec ty kartičky skoro nepotřebuji a používám 30 papíry. Řada z Vás píše, že používá 6 papíry, ale mě se to nezdá moc výhodné. Nevyužije se pak celý papír.

Když pak dělám druhou stranu, opět se napasuji do kapes tak, abych využila druhou stranu kartičky. To znamená, že do té kapsy, kde kartičky je, už jinou nedávám, ale snažím se jí využít maximálně.

Na prvních dvou stranách je balení a odjezd na hory. Jezdíme velká banda jedním autem. Je to tak o dost zábavnější.




I když nejsem spokojená se svým písmem, tak je to ruční psaní pro mě přeci jen daleko rychlejší a vlastně už píšu jen rukou.

Obdivuji u ostatních scrapařek, jak mají nafocené stránky. Ve skutečnosti jsou stránky daleko hezčí, ale já se to focení asi nenaučím :(. Máte někdo nějakou radu ?


Krásný slunečný den
ÁJA



Žádné komentáře:

Okomentovat